Dolar 32,5655
Euro 34,9880
Altın 2.431,02
BİST 9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

‘SAMSUN, GURUR DUYUYOR’

Dünyanın en büyük havacılık festivalinde bir kez daha şampiyonluğa uzanan Roket Takımı, Gençlik Spor İl Müdürü Kasapoğlu’nu ziyaret etti

‘SAMSUN, GURUR DUYUYOR’
REKLAM ALANI
28 Eylül 2021 16:22

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021’de Türkiye 1’incisi olan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takımını makamında kabul etti.


297 TAKIMI GERİDE BIRAKTILAR

Binlerce kişinin ziyaret ettiği dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021, görsel şölen ve yenilikler sunuyor. Geliştirilen yeni teknolojiyi ziyaretçilerle buluşturan festivalde, Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takımı, ‘Orta İrtifa Roket Kategorisi’nde 297 takımı geride bırakarak ve en iyi tasarım ödülü alarak Türkiye 1’incisi oldu.

‘SİZLERE DESTEĞİMİZ TAM’

TEKNOFEST 2020 şampiyonluğunun ardından 2021 yılında da şampiyonluğu kaptırmayan Tanyeli Roket Takımı, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile kahvaltıda bir araya gelerek başarı öykülerini paylaştı.

Takımı tebrik eden İl Müdürü Kasapoğlu, “Bundan böyle de tüm desteğimiz sizlerle olacak. Bizlere, Samsunumuza gurur yaşattınız” dedi.

TEKNOFEST, SAMSUN’A YAKIŞIR
Festivalin gelecek yıl Samsun’da yapılacak olmasının büyük mutluluğu içerisinde olduklarını da söyleyen İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Ayrıca onur duyduk. TEKNOFEST, Samsun’umuza çok yakışacak. Sizlerin de Samsun’da yapılacak festivalde bir kez daha şampiyon olacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.