Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Samsun İtfaiyesi Açıkladı…

Samsun’da Haziran ayı içerisinde konut, iş yeri, araç, ot ve çöp yangını olmak üzere toplamda 193 yangın vakası meydana geldi. 1 ayda çıkan yangınlarda, toplam 5 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi ise yaralandı

Samsun İtfaiyesi Açıkladı…
REKLAM ALANI
10 Temmuz 2018 17:48

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, Samsun’da Haziran ayı içerisinde meydana gelen yangınlar hakkında bilgi verdi. Haziran ayında Mayıs ayına oranla yangınlarda bir artış yaşandığına dikkat çeken Rıza Zengin, Samsun genelinde Haziran ayında 193 yangın çıktığını söyledi.

Samsun’da 2018 yılının Haziran ayında, yangın olaylarının arttığını ifade eden Zengin, “Bu yangınların 13 tanesi iş yeri yangınıdır. 27 tanesi konut, 19’u araç, 67’si ot, 33’ü ise çöp yangını olarak karşımıza çıkmıştır. Bunların dışında diğer olarak adlandırdığımız ise 34 adet daha yangın meydana geldi. Toplamda 193’e ulaşan yangınlarda, maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybederken, 39 vatandaşımız ise yaralandı. Mayıs ayında yangın oranları bu yıla oranla çok düşüktü. Mayıs ayında toplamda 126 yangına müdahale ettik ve 1 vatandaşımız bu yangınlarda hayatını kaybetmişti. Bu yıl çok artış yaşandı. Biz Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak, yangınla mücadele konusunda üzerimize düşeni eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımız canla başla sahada mücadele ediyor. Yangına anında müdahale etmek için hepimiz 7/24 demeden görevimizi yerine getiriyoruz. Temennimiz bu tür yangın olaylarının yaşanmamasıdır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.