Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Samsun İYİ Parti heyeti kaza geçirdi

Ankara’da İYİ Parti’nin gerçekleştireceği milletvekili aday tanıtım toplantısına giden ve içinde Samsun İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü, milletvekili adayı İbrahim Özyer ile birlikte 6 kişinin bulunduğu araç, Kırıkkale yakınlarında şarampole yuvarlandı

Samsun İYİ Parti heyeti kaza geçirdi
REKLAM ALANI
30 Mayıs 2018 12:40 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2018 12:51

Samsun’da gece 02.00’de İYİ Parti İl Başkanlığı önünde sahur gerçekleştiren milletvekili adayları ve beraberindeki heyet Ankara’daki aday tanıtım toplantısına katılmak üzere yola çıktılar. Sabah saat 07.30 civarında İbrahim Özyer’in oğlunun kullandığı araç, Kırıkkale Balışeyh mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü, Milletvekili adayları İbrahim Özyer, Önder Fatih Şenol, Samsun Büyükşehir Belesiyesi Meclis üyesi, Recep Güleroğlu ve Aracı kullanan İbrahim Özyer’in oğlu Alper Özyer yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı gelirken yaralılardan İl Başkanı Ömer Süslü ve milletvekili adayı İbrahim Özyer Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralılar, Milletvekili Adayı Önder Fatih Şenol, Meclis Üyesi Recep Güleroğlu ve araç sürücüsü Alper Özyer tedavileri için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı.

ÖZYER’İN DURUMU AĞIR

Yaralıların durumları hakkında  edinilen bilgilere göre, İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in durumunun diğer yaralılara göre ağır olduğu vücudunda kırıkların bulunduğu ve iç kanamasının olduğu belirtildi. Özyer, acil olarak ameliyathaneye kaldırıldığı ifade edildi. İl Başkanı Ömer Süslü’nün ise omurunda kırık olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.