Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SAMSUN KART!

Samsun’a kazandıracağı projeleri anlatmaya devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun Kart ile tüm Samsun’umuzu tek bir çatı altında toplayacağız” dedi

SAMSUN KART!
REKLAM ALANI
13 Mart 2024 16:56

Samsun Kart ile Tüm Samsun’u tek bir çatı altında toplayacaklarını belirten AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, projenin detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Doğan, “Samsun Kart ile Tüm Samsun’umuzu tek bir çatı altında topluyoruz. Güçlü Samsun kapsamında özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın zorlu yaşam koşullarının iyileştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Samsun Kart uygulamasını hayata geçireceğiz” dedi.

ULAŞIM VE TEMASSIZ ALIŞVERİŞLER
Ulaşım, alışveriş gibi gündelik ihtiyaçlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak desteklerin Samsun Kart ile gerçekleştirileceğini söyleyen Halit Doğan, “Samsun Kart aktivasyon sağlanarak tramvay, otobüs ulaşımında, yerel bakkal, market ve esnaflar ile yapılan alışverişlerde kullanılabilecek. Barkod sistemi ile temassız alışverişler de sağlanmış olacak. Bu sistem sayesinde ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini kırmadan yardım yapabilmek, destek kartlarıyla yerel esnaftan alışveriş yapılmasını sağlayarak esnaflarımızın da güçlenmesine katkı vermek mümkün olacak. Samsun Kart sadece ihtiyaç sahipleri tarafından değil, isteyen tüm Samsunlu hemşehrilerimiz tarafından kullanılabilecek; kartı kullanan vatandaşlarımız çeşitli avantajlardan yararlanabilecek” diye konuştu.

GENÇLERE HEDİYE KUPONLAR
Samsun Kart ile aynı zamanda gençlerin de hizmetlerden indirimli yararlanma imkanı bulacağını belirten Doğan, “Gençlerimize sınav, bayram, tatil gibi günlerde sürpriz hediye kuponlar sağlayacağız. Bir yandan da Samsun Kart ile çevre dostu bir yaklaşımla hareket etmeyi sürdüreceğiz. Sıfır Atık Projesi ile topladığınız atıklar, geri dönüşüme gidecek ve karşılığında Samsun Kart’ınızda puanlar birikecek. Bu puanlar ulaşımda, alışverişte ve sosyal tesislerde kullanılabilecek. Böylece hem çevre korunacak, hem bütçe” dedi.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.