Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Samsun MHP’den hükümete terör desteği

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “MHP olarak terör konusunda hükümete her zaman olduğu gibi desteğimiz sonsuz” dedi

Samsun MHP’den hükümete terör desteği
REKLAM ALANI
25 Ağustos 2017 20:21

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, terör ve teröristlerle mücadele ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı. Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, “Hükümet terör konusunda artık zamana oynamayı bırakmalı ve üzerine düşen sorumluluğu Türk Milleti’nin güvenliği ve huzuru için acilen yerine getirmeli” dedi.

TÜRKMENLER VE BARZANİ

“Bütün gözler ve dikkatler ülkemize çevrilmiştir” diyen Taner Tekin, açıklamasında ayrıca şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizde bir Türkiye sorunu çıkarmak için uluslararası küresel güçler tarafından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde tedavüle sürülen kirli pazarlıklar Türkiye temalı, Türkiye odaklıdır ve doğrudan Türkiye’yi tehdit etmektedir. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde gayri meşru ve düşmanca her hamleyi Türkiye korkusuzca kesmeli, sınırlarımız tüm azami ve siyasi imkânlarımız kullanılarak emniyete alınmalıdır. Diğer yandan Barzani’nin Türkmen kentlerini kapsayan referandum hazırlığında olduğu görülmekte ve bunun sonuna kadar karşısında olunmalıdır. Çünkü bu referandum, Kürdistan provasıdır ve Türkmenler ile Türkiye’nin aleyhinde olacaktır. Türkmen kardeşlerimizin Kerkük’te asılan sözde Kürdistan bayrağını yargıya taşımaları ve çıkan sonuç Barzani’yi rahatsız etmiştir. Türkiye, Irak ve Suriye’nin kuzeyinden düşmanca gelebilecek her hamleyi korkusuzca kesmelidir. Var olmak için ne yapılması gerekiyorsa korkusuzca göğüsler süper edilerek yapılmalıdır.”

‘KANDİL DÜMDÜZ EDİLMELİ’

İran ve Türkiye’nin PKK’ya karşı Kandil’de operasyon yapabilecekleri yönündeki ifadeleri olumlu karşıladıklarını da belirten Taner Tekin, “Biz diyoruz ki, Kandil, Sincar, Afrin ve melanetin yerleştiği nere varsa yok edilmelidir. Kandil dümdüz edilmeli, ihanet sökülüp atılmalı, hainlerin başına dünya yıkılmalıdır. Hükümet artık zamana oynamayı bırakmalı ve üzerine düşen sorumluluğu Türk Milleti’nin güvenliği ve huzuru için acilen yerine getirmelidir. MHP olarak bu konuda hükümete her zaman olduğu gibi desteğimiz sonsuzdur. Çünkü bu mesele Türk Milleti’nin güvenliği ve devletimizin bekası meseledir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.