Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SAMSUN ‘NEBİYANFEST’E HAZIR!

Samsun’da 19 Mayıs İlçesi’nde belediye tarafından organize edilen Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali(NebiyanFest), 1 Eylül’de başlıyor

SAMSUN ‘NEBİYANFEST’E HAZIR!
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2023 16:23

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 1-3 Eylül tarihleri arasında 1300 rakımlı Nebiyan Dağı’nda yapılacak Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali(NebiyanFest) hazırlıklarının tamamlandığını ve bu yılki yarışmalarda 350 bin TL’lik ödül dağıtılacağını belirterek, “Tüm halkımızı festivalimize davet ediyorum” dedi.

NEBİYANFEST

“Festivalin Zirvesi” sloganıyla yapılacak “3. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali” için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, festival hakkında bilgilendirmede bulundu.

NEBİYANFEST

350 BİN LİRALIK ÖDÜL
Festivalde, çadır alanı, karavan alanı, stant alanı ve yarışmalara katılımın ücretsiz olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “NebiyanFest, gelenlerin gönüllerince eğlenebileceği bir festival. Bizler festivali para kazanmak için değil, gönülleri kazanmak için yapıyoruz. Festivalimizdeki yarışmalarda bu yıl 350 bin TL’lik ödül dağıtacağız. Festivalimizdeki tüm harcamalar sponsorlar tarafından karşılanıyor. O yüzen biz de her şeyi ücretsiz yapıyoruz” diye konuştu.

NEBİYANFEST

RESUL DİNDAR KONSERİ
İlçenin gençleri ile birlikte gönüllü olarak bu festivali düzenlediklerini belirten Başkan Topaloğlu, “İnşallah bu yıl da sorunsuz bir festival geçirmeyi umut ediyoruz. 2 Eylül akşamı halk müziği sanatçısı Resul Dindar’ın sahneye çıkacağı festivalde; Tahta Araba Yarışması (Tahtarally), Foto Maraton, Dağ Bisikleti, Off-Road, MotoCross, Geleneksel Türk Okçuluğu, Bilek Güreşi ve Oryantiring Yarışmaları ile bölge halkının yoğun talep gösterdiği Nebiyan Buzağı Güzellik Yarışması ve Nebiyan Fasulyesi Tat Yemek Yarışması yapılacak. Ayrıca bu yıl ilk defa kano, dağ koşusu ve açık hava sineması ile birbirinden renkli etkinlikler vatandaşlarımızı bekliyor. Tüm halkımızı ‘Festivalin Zirvesi’ Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali’ne davet ediyorum” dedi.

NEBİYANFEST

Toplantıya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı da katıldı.

NEBİYANFEST NEBİYANFEST

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.