Dolar 32,4771
Euro 34,7980
Altın 2.426,57
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

SAMSUN OPERA VE BALE’DE KAPALI GİŞE!

Samsun’da, Haldun Dormen’in kaleme aldığı, Melih Kibar’ın bestelediği, Çiğdem Talu’nun şarkı sözlerini yazdığı Hisseli Harikalar Kumpanyası müzikali kapalı gişe sezonunu sürdürüyor

SAMSUN OPERA VE BALE’DE KAPALI GİŞE!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2024 16:07

Samsun’da 5 sezondur her temsilde kapalı gişe oynayan ve seyirci tarafından çok sevilen “Hisseli Harikalar Kumpanyası’nın Nisan 2024 temsillerinin biletleri de günler öncesinden tükendi.

ASSOLİSTE AŞIK KÖY AĞASI
Anadolu’da turne yapan bir kumpanyanın yeni bir assolist arayışına girmesini ve bulunan yeni assoliste köy ağasının âşık olmasıyla gelişen komik olayları anlatan müzikal, besteci ve orkestra şefi Kıvanç Tepe tarafından senfonik orkestraya uyarlandı.

100’Ü AŞKIN GÖREVLİ
Kıvanç Tepe’nin orkestra şefliğini de yaptığı müzikal Şahan Gürkan tarafından sahneye koyuldu. Koreografisi Şebnem Şenel tarafından yapılan eserin dekorunda Hakkı Kandır’ın kostümünde ise Gülnur Çağlayan Tuluk’un adı var.
Işık tasarımı Oğuz Murat Yılmaz tarafından yapılan müzikalde Samsun Devlet Opera ve Balesi orkestra, koro, bale sanatçıları ve teknik ekiple birlikte 100’ü aşkın kişi görev yapıyor. Eserin başkemancısı Eylül Benek Kuru.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.