SAMSUN POLİSİ SAHADA!
Samsun’da vatandaşın yanısıra muhtar ve esnaf ziyaretleri de yapan polis, eğitim çalışmalarına devam ediyor
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenliği için sahada bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor.
ESNAF VE MUHTARLARA ZİYARET
Son olarak İlkadım ilçesinde yapılan çalışmalarda dolandırıcılık ve iş yerinden hırsızlık suçlarının önlenmesi ile Kadın Destek Uygulaması’nın(KADES) tanıtımı amaçlandı. 5 bilgilendirme toplantısı düzenleyen, 1 pazar yerinde bilgilendirme faaliyeti yapan polis toplamda 3 muhtar ve 26 esnafı da ziyaret etti.
‘SAHADA OLMAYA DEVAM…’
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Tüm bu çalışmalar neticesinde toplam 387 vatandaşımız bilgilendirildi. Samsun polisi, vatandaşların güvenliği için sahada olmaya ve suçların önlenmesine yönelik farkındalık çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor” denildi.

