Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

‘BİZ SAMSUN İTTİFAKIYIZ!..’

Samsun’da ‘seçim’ değerlendirmesinde bulunan Mehmet Özdağ, “Herkes şunu bilsin ki biz Samsun halkı ile kentlenmiş Samsun ittifakıyız. Bu seçimi kazanacağız” dedi

‘BİZ SAMSUN İTTİFAKIYIZ!..’
REKLAM ALANI
25 Mart 2024 18:43

Samsun‘da CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, yerel seçimlere bir kaç gün kala düzenlediği basın toplantısı ile ‘seçim gündemi’ni değerlendirdi. CHP’nin Samsun’da ‘Samsun ittifakı’ olduğunu öne süren Özdağ, “Bu seçimi kazanacağız” dedi.

17 İLÇEYİ YÖNETMEYE HAZIRIZ
Mehmet Özdağ, partisinin il binasında CHP Milletvekili Dr. Murat Çan ile CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek’in de katıldığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, seçim kampanyasının son günlerinde olduklarını belirterek, “Bugüne kadar yerel yönetim adaylarımızla yaptığımız emek dolu güzel çalışmalar neticelerini vermek üzere. CHP olarak yüzlerce yıllık devlet geleneğimizi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu kadrolarından miras aldığımız değerleri, aklın, bilimin ve istişarenin imkânlarıyla birleştirerek Samsun’u ve 17 ilçemizi yönetmeye hazırız” dedi.

SAMSUN

‘ÇİRKİN PROPAGANDA YAPIYORLAR’
“Samsunumuzu CHP’nin ‘Halkçı Belediyeciliği’ ile yeniden buluşturmak için 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyoruz” diyen Özdağ, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Büyükşehir ve pek çok ilçemizde gösterdiğimiz yüksek performans ortadadır. Bilinsin ki Büyükşehir, İlkadım, Atakum ve Canik başta olmak üzere seçimin yükselen trendleri bizim adaylarımızdır. Biz bu seçimi kazanıyoruz. Seçimi bizim kazandığımızı görerek, kaybedeceklerini anlayan bazı çevreler temiz siyasete yakışmayan, Samsunumuzun siyasal kalitesini düşürücü, adaylarımıza karşı çirkin propagandaya girmişlerdir. Seçim yarışını kaybettiğini gören rakiplerimizin çevresinde kümelenen çıkar gruplarının kirli siyasete bulaştıklarını ve suç işlediklerini görüyoruz.

KİRLİ OYUNLARA KARŞI ADLİ SÜREÇ
Bunları yapanların bilgisine ulaşıldı. Adli süreç başlatıldı. Bu kirli siyaseti yapanların temel motivasyonu belediye olanakları üzerinden rant elde etmektir. Bu kirli oyunların arka planını seçimleri kazandıktan sonra daha net ortaya çıkartacağız. CHP’nin seçim kazandığı her bir belediyede halkın kanını emen çıkar odaklarını kazıyacağız, halka ait olanın halk için kullanılmasını sağlayacağız. CHP’nin kazandığı her bir yerel yönetim, halk için çalışacak, Samsun için çalışacak. Belediyelerin çıkar odaklarına rant dağıtma aparatı olmasına izin vermeyeceğiz.”

PARA GÜCÜYLE SAMSUNLU
OLMAYA ÇALIŞANLAR
Samsun’da ‘temiz siyaset’ isteyen herkesin çirkin propaganlara başvuranlara karşı gereğini yapacağına inandığını da söyleyen Mehmet Özdağ, “Para gücüyle Samsunlu olmaya çalışan, kişisel ihtiraslar peşinde olanlara da Samsun halkı sandıkta gerekli cevabı verecektir. Bilsinler ki biz Samsun halkı ile kenetlenmiş Samsun ittifakıyız. Bu saatten sonra bizi Samsun sevdalılarıyla birleşmekten ve birleşe birleşe kazanmaktan kimse alıkoyamaz. Bugün Samsun’u ileriye götürme zamanıdır. Bu vesileyle tüm Samsun Halkını birlikte kazanmaya davet ediyorum. Biz kazanırsak Samsun kazanacak” diye konuştu.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.