Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Samsun savcısı kaza geçirdi: 1 ölü!

Kocaeli TEM otoyolu Körfez ilçesi mevkiinde Samsun Cumhuriyet Savcısı Ali Evcimen’in de içinde bulunduğu 2 otomobil ve bir TIR’ının karıştığı kazada 1 kişi öldü 4 kişi de yaralandı

Samsun savcısı kaza geçirdi: 1 ölü!
REKLAM ALANI
19 Haziran 2017 18:08

Körfez TEM otoyolu Kirazlıyalı mevkiinde meydana gelen kazada Ankara istikametinde gitmekte olan İbrahim Sarıyer(61) idaresindeki 41 R 2594 plakalı otomobil, emniyet şeridinde ilerlerken bir anda kontrolden çıktı.

SAMSUN SAVCISI VE AİLESİ DE OTOMOBİLDEYDİ

Kontrolden çıkarak savrulan otomobile, arkadan gelen 34 GH 4597 plakalı TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol ortasına savrularak duran otomobile ise yine aynı yönde giden Samsun Cumhuriyet Savcısı Ali Evcimen’in kullandığı 35 AF 1265 plakalı otomobil çarptı. TIR ve otomobilin çarpmasıyla hurdaya dönen otomobildeki sürücü İbrahim Sarıyer, araç içinde sıkıştı. Kazada Savcı Evcimen’in ve ailesinin bulunduğu otomobilde ise 2’si çocuk 4 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören diğer sürücülerin haber 112 Acil Yardım ekiplerine haber vermesi sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yapan araçlar nedeniyle kapanan yola tersten giren itfaiye ekipleri, 41 R 2594 plakalı otomobilde sıkışan sürücü İbrahim Sarıyer’i bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Körfez Devlet Hastanesine sevk edilen Sarıyer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SAMSUN SAVCISI KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTI

Kazaya karışan Samsun Cumhuriyet Savcısı Ali Evcimen idaresindeki 35 AF 1265 plakalı otomobilde bulunan ailesinden 2’si çocuk 4 kişi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Savcı Evcimen’in yara almadığı kazada yaralanan 4 kişi, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle kapanan TEM otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken, bazı sürücüler araçlarından inerek kazanın kaldırılmasını bekledi. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol kazaya karışan araçların çekici ile yoldan kaldırılması sonucu yeniden trafiğe açıldı.

Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.