Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

SAMSUN TSO’DA YENİ DÖNEM!

8 Kasım’da yapılan seçimlerde güven tazeleyen Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, törenle mazbatalarını aldı

SAMSUN TSO’DA   YENİ DÖNEM!
REKLAM ALANI
11 Kasım 2022 16:51

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) 8 Kasım’da gerçekleştirilen seçimlerde kullanılan oyların tümünü alarak 4’üncü kez yönetim kurulu başkanı seçilen Salih Zeki Murzioğlu ile 2’nci kez meclis başkanı olan Haluk Akyüz, mazbatalarını Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Nahit Köseoğlu’nun elinden aldı.

SAMSUN TSO

BİRLİK VE BERABERLİK DÖNEMİ
Seçimlerin Samsun’a ve Samsun iş dünyasına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Seçim sürecini odamızın kimliğine, tarihine yakışır bir hassasiyet içinde yürüttük. Seçim sürecimiz sizlerin de katkılarıyla başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Seçimlerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasından dolayı emeği geçen Canik İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz bir dönemin ardından bizlere bu onurlu görevi layık görerek tekrardan güvenen, dualarını esirgemeyen tüm üyelerimize ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de üyelerimizin büyük desteği ve gücüyle her zaman olduğu gibi Samsunumuzun ekonomisi, kalkınması için birlik ve beraberlik çerçevesinde ilimiz için çalışmaya, Odamızı da kurumsal anlamda geliştirmeye, güçlendirmeye devam edeceğiz. Allah bizi utandırmasın” dedi.

SAMSUN TSO

Mazbataları takdim eden Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Nahit Köseoğlu da Murzioğlu ve Akyüz ile Samsun TSO organlarına seçilenlere başarılı bir çalışma dönemi diledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.