Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘SAMSUN YURT’ RÜZGARI!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda barınan öğrencilerine yönelik düzenlenen spor turnuvalarında Samsun ekiplerinin başarısı dikkat çekiyor

‘SAMSUN YURT’ RÜZGARI!
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2022 20:13

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na(GSB) bağlı yurtlar barınan öğrenciler, ülkenin değişik şehirlerinde sportif faaliyetlerde bir araya geliyor. Gençler hem birlik ve beraberliklerini pekiştirirken öte yandan da kıyasıya rekabetin heyecanını ve başarının gururunu da yaşıyor.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR
Bu kapsamda, Düzce’de düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na katılan GSB Samsun Yurt Takımları da kız ve erkek kategorilerinde elde ettikleri 1’inciliklerle Samsun’un gururu oldu. Düzce’da 13 ilden 56 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Samsun Yurt takımları Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

KASAPOĞLU: NE KADAR GURUR DUYSAK AZ
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Samsun Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Bakanlığımız, öğrencilerimizin beden ve ruh sağlıklarını korumak, geliştirmek, sporu bir yaşam tarzı haline getirmelerini sağlamak, serbest zamanlarını olumlu değerlendirmelerine katkı sunarak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını temin etmek, dostluk ve kardeşlik ruhuyla yarışarak yeni arkadaşlar edinmelerine katkı sağlamak amacıyla Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce 8 farklı branşta iller arası turnuvalar düzenliyor. Bunlardan birisi de Düzce ilimizdeki masa tenisi turnuvasıydı. Samsun’daki öğrencilerimizden oluşturduğumuz kız ve erkek takımlarımız burada muhteşem oyunlara imza atarak takım halinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.