Dolar 32,3645
Euro 34,9594
Altın 2.324,26
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SAMSUN’A ‘ÇAMUR’ YAĞDI!

Samsun’da etkili olan toz bulutu, yağmurun da etkisi ile çamur yağmuru şeklinde yağarak arabaların üstünü çamurla kapladı

SAMSUN’A  ‘ÇAMUR’   YAĞDI!
REKLAM ALANI
6 Nisan 2022 17:43

Kuzey Afrika üzerindeki alçak basınç merkezinin Avrupa üzerine hareketi ile Türkiye’nin bazı bölgelerinde toz taşınımları görüldü. Samsun’da da etkili olan kahverengi tozlar gece saatlerinde yağan yağmur ile birlikte şehri çamura buladı.

KAHVERENGİ ÇAMUR TABAKASI
Samsunlu vatandaşlar sabah kalktığında arabaların üstündeki kahverengi çamur tabakasını gördü. Çamur taneleri özellikle koyu renkli arabaların sütünde oldukça dikkat çekerken, meteorolojiden yapılan uyarılarda Samsun’da yeni bir çamur yağmuru beklenilmediği ve toz bulutlarının Doğu ve Güneydoğu illerinde etkili olacağı bilgisi verildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.