Dolar 32,5247
Euro 34,8564
Altın 2.442,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

SAMSUN’A GURUR VERDİLER!

Samsun’da henüz 1 yıllık mazisi olmasına rağmen Kuzey 1919 Buz Sporları sporcuları, Türkiye finallerinden 15 madalya ve 1 kupa ile dönmeyi başardı

SAMSUN’A GURUR VERDİLER!
REKLAM ALANI
30 Haziran 2022 19:19

Samsun’da 2021 yılında kurulan Kuzey 1919 Buz Sporları, ilk kez katıldığı Erzurum’daki Short Track Anadolu Yıldızları(ANALİG) Türkiye Finalleri’nde 15 madalya ve 1 kupa kazanmayı başardı. Buz pateni dalında elde edilmiş ilk madalyaları Samsun’a kazandıran sporcular, kente dönüşlerinde başarılarını hocaları ve velileriyle birlikte kutladı.

İLK VE EN BÜYÜK BAŞARI
21 – 23 Ocak 2022 tarihleri arasında Erzurum ilinde Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen ShortTrack Anadolu Yıldızsları(ANALİG) Türkiye Finalleri’nin yıldızı, Samsun’un çiçeği burnunda kulübü Kuzey 1919 Buz Sporları oldu. Samsunlu sporcular 15 madalya ve 1 kupa kazanarak Samsun’da ‘buz pateni tarihi’ndeki ilk ve en büyük başarıyı kazandırdı.

DÜNYA VE OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI
Kuzey 1919 Buz Sporları Kulübü Başkanı Başkanı Davut Numanoğlu, sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, “Yarının milli sporcuları, dünya ve olimpiyat şampiyonlarını hazırlamayı amaçlıyoruz. Sporcularımız, buz pateni dalında bundan sonra da büyük başarılara imza atacaklardır. Kendileriyle ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

Öte yandan, Kuzey 1919 Buz Sporları Kulübü Track sporcuları başarıyarını, antrenörleri Muhammed Karadeniz ve Sema Cırti, ayrıca kulüp yöneticileri ve veillerin de katılımıyla gerçleştirilen bir programla kutladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.