Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Samsun’a ÖNEMLİ merkez!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerini tek bir numara üzerinde toplayan 153 Kent Yönetim Merkezi Adnan Kahveci Parkı’nda yükseliyor

Samsun’a ÖNEMLİ merkez!
REKLAM ALANI
11 Mart 2021 16:25

Vatandaş ve belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldırarak, iletişimi güçlendirmek amacıyla inşaatına başlanan ‘Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’ hizmet binası ile Samsun Büyükşehir Belediyesi güçlü, samimi ve kesintisiz iletişimi odaklıyor. Alo 153 Kent Yönetim Merkezi Hizmet Binası’nda şu anda çelik kolon imalatı sürüyor. İki hafta sonra monte işlemi gerçekleştirilecek olan binanın 2021 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

BELEDİYE İLE DİREKT İRTİBAT
17 ilçenin tamamıyla ilgili her türlü şikayet ve taleplerin alınacağı merkezin 7/24 hizmet vereceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Toplam inşaat alanı 983.46 metrekare. Bu proje bizim için çok önemli. 1 milyon 350 bin insanımız dahil şehir dışındaki ve yurt dışındaki vatandaşlarımız, belediye ile irtibat kurabilecek. Önerisini, eleştirisini talebini buradan iletebilecekler. Çağdaş belediyecilik anlayışıyla Samsun’da yaşayan vatandaşlara en kısa sürede, en iyi hizmeti sunacağız ve vatandaşlarımız ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldıracağız” dedi.

KALİTE, ŞEFFAFLIK, ADALET
Küreselleşmeyle ve yeni dijital teknolojilerle birlikte dünyanın hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde değiştiğini ifade eden Başkan Demir, “Bir kurum, başarısını ve sürdürülebilir kalitesini sağlamak için değişmelidir. Projenin amacı bu değişimle birlikte belediye ve vatandaşlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek ve vatandaşın taleplerini hızlı ve etkili şekilde karşılayarak vatandaş odaklı yönetim anlayışını benimsemektir. Bu yıl içerisinde hizmete açacağımız Alo 153 Kent Yönetim Merkezimiz ile vatandaşlarımız asfalttan altyapıya, kanalizasyondan içme suyuna, toplu taşıma araçlarından fırın denetimine, yol ve kaldırımdan, park ve bahçelere, mezarlık ve cenaze defin işlemleri ve belediyeyi ilgilendiren diğer bütün sosyal ve kültürel hizmetlere kadar birçok talep, şikâyet ve önerilerini arayarak iletebilecekler. Verilen hizmette kalite, şeffaflık, adalet, hız, etkili iletişim, samimiyet, güven ve gizlilik gibi değerler de ön planda tutulacak” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.