Dolar 32,4584
Euro 34,6503
Altın 2.392,51
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

SAMSUN’A TOBB ANAOKULU!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 154 ilçede 154 yeni okul binası yapılmasını kapsayan projesi dahilinde Havza’da yapılacak olan anaokulu binasının temeli atıldı

SAMSUN’A TOBB ANAOKULU!
REKLAM ALANI
11 Şubat 2024 15:29 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2024 15:36

TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü ile TOBB tarafından 154 ilçede 154 yeni okul binası yapılmasını kapsayan projesi dahilinde Havza’da yapılacak olan anaokulu binasının temeli atıldı.

TSO YÖNETİCİLERİ BİLGİ ALDI
Havzanın Değirmenüstü Mahallesinde 2 bin 200 metrekare alanda bin 230 metrekare inşaat alına sahip, 2 katlı ve 6 derslikten oluşan TOBB Havza 25 Mayıs Anaokulu inşaat alanında temel atma çalışmalarını inceleyen Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Gedik ve Recep Teber ile Oda Sekreteri Arif Altun yüklenici firma yetkililerinde bilgiler aldı.

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
İncelemelerin ardından konuşan Akekin, “Okul, 154 ilçede 154 yeni okul binası yapılmasını kapsayan projesi dahilinde oda yönetimin girişimleri ile ilçeye kazandırıldı. Öncelikle ilçemizde bu desteği veren TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. İlçemizin eğitim hayatına katkı sunacak olan okul binamız hayırlı uğurlu olsun” dedi.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.