Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Samsun’a ‘Vezirsuyu’

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nin en önemli turizm projesi Vezirsuyu’nda mesire alanını tam 8 kat büyüten protokol, Belediye Başkanı Edis ile Milli Parklar Bölge Müdürü Terzioğlu arasında imzalandı

Samsun’a ‘Vezirsuyu’
REKLAM ALANI
7 Haziran 2018 22:11

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nin en önemli turizm yatırımlarından olan 350 dönümlük Vezirsuyu Mesire Alanı, tam 8 kat büyütülüyor. Proje ile ilgili protokol Vezirköprü Belediyesi’nde Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile Milli Parklar Bölge Müdürü Hasan Terzioğlu arasında imzalandı.

İMZALAR ATILDI:

Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile Milli Parklar Bölge Müdürü Hasan Terzioğlu, Vezirsuyu Mesire Alanı’nı tam 8 kat büyütecek projeye imza attı.

350 DÖNÜMDEN 2.881 DÖNÜME

Belediye meclis üyeleri ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt ile yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Belediyemiz tarafından sadece ilçemize, Samsunumuza değil tüm bölgeye kazandırdığımız 350 dönümlük mesire alanımızı bugün burada düzenlediğimiz imza töreni ile 2 bin 881 dönüme çıkardık” dedi.

SPOR ALANLARI KONAKLAMA MERKEZLERİ

Vezirköprü Mesire Alanı’nın bölgenin cazibe merkezi olacağını söyleyen Başkan Edis, “Çeşitli spor alanları, çocuk oyun grupları, fitness aletleri, mescidi, kamelyaları, konaklama ve dinlenme alanlarıyla Vezirsuyu, halkımıza daha rahat ve geniş bir dinlenme ve turizm alanı sunacak. Ziyaretçilerimiz, elektrikli araçlarla tüm bölgeyi gezebilecek, yabani hayvanların yer aldığı bölümleri görebilecek. Bu haliyle bile her görenin hayran kaldığı, büyük takdir toplayan Vezirsuyu, artık tam bir turizm cenneti olacak” diye konuştu.

İLÇE EKONOMİSİNE KATKI

Projenin büyütülmesinin ilçe ekonomisine de büyük kazanımlar sağlayacağına dikkati çeken İbrahim Sadık Edis, “Bölgeye gelen ziyaretçilerimiz her türlü alışverişini ilçemizden yapacak. Konuksever Vezirköprü halkı ve esnafı, ekonomik çıdan önemli bir gelir elde etmiş olacak” dedi.

ORMAN KÖŞK EVLERİ:

Başkan İbrahim Sadık Edis, Vezirsuyu’nun genişleyen alanına toplamda 40 ailenin konaklayacağı Orman Köşk Evleri inşa edeceklerini açıkladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.