Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

‘SAMSUN’A YAKIŞTI!..’

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (STSO) ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, yeni hizmet binasına övdü, “Samsun’a yakışır bir hizmet binası oldu” dedi

‘SAMSUN’A YAKIŞTI!..’
REKLAM ALANI
14 Mart 2022 15:34

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Fuat Köktaş, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, STSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Divanı üyeleriyle bir araya geldi.

SAMSUN’A YAKIŞIR BİR HİZMET BİNASI

Sohbet ortamında geçen ziyarette öncelikle yeni hizmet binası hakkında Başkan Murzioğlu’dan bilgi alan Milletvekili Köktaş, “Ülkemize katma değer katan, Samsunumuzun kalkınması için çalışan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odamızın Samsunlulara ve üyelerine kaliteli ve verimli hizmet verme amacıyla inşa edilen yeni binasının teknolojik altyapısı ve donanımı, modern tasarımı ile büyüyen ve gelişen Samsun’a yakışır bir yapı olduğunu görmekteyiz. Burası için çok büyük bir mücadele verdiniz. Bu güzel eseri Samsunumuza ve iş dünyamıza kazandıranlara teşekkür ediyor, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ülkemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR TEDARİK MERKEZİ

Ziyarette ayrıca ülkenin ve Samsun’un ticari gelişimleri üzerine görüş alışverişi yapıldı. Ziyarette özellikle Samsun’a yapılacak organize sanayi bölgelerinin(OSB) nitelikli katma değer üreten yatırımcılara tahsis edilmesi, yatırımların bir an önce hayata geçirilip üretime, istihdama yönelmesi üzerinde duruldu.
Ziyarette ayrıca dünyada değişen ticari faaliyetlerden dolayı Türkiye’nin önemli bir tedarik merkezi olduğu ve Türkiye’nin dünyadaki pazar payını hızla artırması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı.

Türkiye’nin kara yolları, hava yolları gibi ulaşım ağları ile dünyanın, özellikle de Avrupa’nın, çok önemli bir lojistik merkezi hâline geldiği vurgulananan ziyarette dünya genelinde artan maliyetlerin, üreticiye ve tüketiciye en az oranda nasıl yansıtılabileceği, bununla nasıl rekabet edileceği gibi birçok konu üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu.
Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.