Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 20°C

SAMSUN’A YENİ MERKEZ!

Samsun’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Şehrimize günümüz koşullarına uygun, modern ve çok kapsamlı bir ‘Kongre ve Kültür Merkezi’ kazandıracağız” dedi

SAMSUN’A YENİ MERKEZ!
REKLAM ALANI
26 Mart 2024 18:31 | Son Güncellenme: 26 Mart 2024 20:58

Samsun’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Kültür ve sanat faaliyetleri ‘İleri Samsun’ hedefimizin olmazsa olmazı. Her şeyin en güzeline layık olan Samsun’umuza çok yakışacak bir kongre ve kültür merkezi kazandıracağız” dedi.

TİYATROLAR GÜNÜ ÖNCESİ MÜJDE
Samsun’da kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan en büyük salonun 600 kişi kapasiteli olduğuna dikkati çeken Halit Doğan, “2 bin 122 kişilik büyük salon, 758 kişilik küçük salon, 2 bin 250 kişilik balo salonu, 90 kişilik oda tiyatrosu ve diğer donatı alanları olan bir Kongre-Kültür Merkezi’ni Samsun’umuza kazandıracağız. Böylesine muhteşem bir kültür sanat merkezini 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü öncesi müjdelemenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

ULUSLARARASI KONGRELE EV SAHİPLİĞİ
SBB Başkan Adayı Halit Doğan, ayrıca şunları söyledi:

“Samsun’umuz, kültürel zenginliğin yaşandığı bir yer. Türkiye’nin sayılı Devlet Opera ve Balesi şehrimizde yer alıyor. Öğrencilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız her kesimden insanımız sanata kültüre meraklı. Biz bu zenginliği daha da ileri taşıyacak, bir ihtiyacı gideceğiz. Samsun’un kültür ve sanat şehri olma hedefine katkı sunacak Kongre ve Kültür Merkezi Projesi ile şehrimizi bir adım daha ileri taşıyacağız. Kentin önemli lokasyonlarından biri olan OMÜ Kampüsünde inşa etmeyi planladığımız ve önemli fonksiyonları bünyesinde barındıracak proje, kongre turizminde adından söz ettirecek. Bu proje hayata geçtiğinde Samsun ulusal ve uluslararası birçok kongreye ev sahipliği yapacak. Hem şehrimizin turizmini canlanacak hem insanlarımız mutlu olacak. Her anlamda Samsun’umuz kazanacak.”

 

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.