Dolar 32,5490
Euro 34,8241
Altın 2.439,12
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

SAMSUN’DA ’19 MAYIS’ COŞKUSU!

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 1919 metrelik dev bayrakla yürüyüş yapıldı

SAMSUN’DA   ’19 MAYIS’   COŞKUSU!
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2023 19:36

19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Samsun’da coşku içinde kutlanıyor. 1919 metrelik dev Türk bayraklı yürüyüş yapmak için yüzlerce izci, öğrenci ve öğretmen Cumhuriyet Caddesi’nde toplandı.

MARŞLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER
Atatürk Anıtı önünden başlayan 1919 metrelik bayraklı yürüyüş; Cumhuriyet, Lise ve İstiklal Caddeleri ile 19 Mayıs Bulvarı güzergahından devam ederek Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Bandonun çaldığı marşlarla renkli hale gelen yürüyüşü gören vatandaşlar bu anları cep telefonu kameraları ile kaydetti.

‘HALKIMIZLA KUCAKLAŞIP SELAMLAŞIYORUZ’
Yürüyüşte 19 Mayıs kutlamaları hakkında konuşan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Samsunumuz için mutlu gün. Aslında Gençlik Haftamız pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Bugün de 1919 metre bayrağımızla buradaki tüm protokol üyelerimiz, halkımız, öğrencilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte yürüyüşümüzü yapıyoruz. Burada halkımızla kucaklaşıp selamlaşıyoruz. Bulundukları kaldırımlardan ve balkonlardan bizlere destek veriyorlar. 19 Mayıs Bayramımız Samsunumuza kutlu olsun” dedi.

Yürüyüşe ayrıca CHP Samsun Milletvekili Murat Çam, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Kd. Alb. Ahmet Uğurlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen katıldı.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.