Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
BİST 9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun’da 575 kök Hint keneviri ele geçirildi

Samsun İl Jandarma Komutanlığınca Alaçam ve Bafra ilçelerine yapılan operasyonda 575 kök Hint keneviri ele geçirilirken olayla ilgili ise 1 kişi tutuklandı.

Samsun’da 575 kök Hint keneviri ele geçirildi
REKLAM ALANI
7 Ağustos 2019 17:53

Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Alaçam ilçesinde N.K.’nın kendisine ait bahçede yasa dışı kenevir ekimi yaptığını, Bafra ilçesinde ise A.Y. ve H.K.’nın ise söz konusu kenevir ekimi ile bağlantılı olduğunu tespit edildi. Şahıslara ait 1‘i Alaçam’da, 2’si Bafra’da olmak üzere 3 adrese eş zamanlı baskın düzenlenip arama gerçekleştirildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI
Arama neticesinde boyları 50 santimetre ila 2 metre arasında değişen 575 kök Hint keneviri, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği ve 1 adet bitki sulamada kullanılan aparat ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan A.Y. ve N.K. ifadesinin alınması sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken H.K. ise tutuklanarak Bafra Cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.