Dolar 32,4621
Euro 34,7707
Altın 2.440,78
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

SAMSUN’DA ACI NEVRUZ!

Samsun’da KESK Dönem Sözcüsü Yılmaz Tuluk, “Sel felaketleri ve depremler nedeniyle 2023 yılı Nevruz’unu büyük acı ve üzüntü ile karşılıyoruz” dedi

SAMSUN’DA ACI NEVRUZ!
REKLAM ALANI
21 Mart 2023 22:37

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu(KESK) Samsun Dönem Sözcüsü Büro Emekçileri Sendikası(BES) Samsun Şube Başkanı Yılmaz Tuluk, Nevruz nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Tuluk, Nevruz’u bu yıl deprem ve sel felaketleri nedeniyle acı ve üzüntü ile karşıladıklarını söyledi.

GÖREVİ İHMAL EDENLER BULUNSUN
Meydana gelen deprem ve sel afetleri nedeniyle halkın yaralarının bir an önce sarılmasını dilediklerini söyleyen Yılmaz Tuluk, basın açıklamasında ayrıca şunlara değindi:

“Sağlık sisteminin, kamu hizmetlerinin ve kamu kurumlarının yetersiz kaldığı bu afet karşısında, siyasal iktidarın yetersizliği gözler önüne serilmiştir. Bu afette meydana gelen yıkımın sorumluların ve görevini ihmal edenlerin bir an önce tespit edilerek gerekli cezayı almalarını talep ediyoruz. Depremde hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü derinden hissediyoruz. Hayatta kalanların acısını yürekten paylaşıyoruz. Onlarla her türlü dayanışma içerisinde olduğumuzun da bilinmesini isteriz.

DEMOKRASİ VE EMEK EL ÜSTÜNDE TUTULMALI
Ülkemizde yaşanan felaketlerin yeniden yaşanmaması için gerekli tedbirlerin acilen alınmasını, 2023 Nevruz’unun barış ve kardeşliğe, demokrasinin ve emeğin el üstünde tutulmasına olanak sağlamasını dileriz. Binlerce yıllık köklü tarihi ve kültürel değerleriyle coğrafyamızda yaşayan bütün halklar için barış ve kardeşliğin adıdır Nevruz.

BARIŞ, KARDEŞLİK, DAYANIŞMA…’
Eşit, özgür ve insanca yaşam mücadelesinin ilerleyebilmesi, emekçiler arasındaki özgürlük, barış ve kardeşlik duygularının güçlenmesi ile mümkündür. Barışın, Kardeşliğin, Dayanışmanın, Özgürlüğün, Direnişin, Emeğin Ve Baharın Adı Nevruz Kutlu Olsun.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.