Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun’da ‘AĞAÇ KATLİMI’ İDDİASI!

İyi Parti Salıpazarı İlçe başkanı Şakir Şahin Son günlerde ilçenin kırsal mahallelerinde ve orman arazilerinizde ağaç kesimleri olduğunu öne sürdü

Samsun’da ‘AĞAÇ KATLİMI’ İDDİASI!
REKLAM ALANI
30 Temmuz 2021 17:41

Samsun’da İYİ Parti’nin Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, “Ormanlık alanlarımızın hızla yok olmaya doğru gittiğini izlemekteyiz” dedi.

‘GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORDUK’
İlçenin kırsal mahallerindee ve orman arazilerinde büyük oranda ağaç kesimi yapıldığını öne süren Şahin, konuyla ilgili yaptıkları girişimlerin ise sonuçsuz kaldığını öne süren. Şahin, “Bugüne kadar gözümüz gibi baktığımız ormanların yok edilmesine gönlümüz razı olmuyor” diye konuştu.

YETKİLİLER DOĞRU SÖYLEMİYOR
Yetkililerin ‘seyretme ve yaşlı ağaç kesimi yapılıyor’ açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şahin, “Kesilen ağaçların çok genç uzun sağlıklı oldukları görülmektedir, bu genç ağaçların kesimi ilçemizin halkını üzmekte ve kaygılandırmaktadır. Seyretme değil ağaç katliamı yapıldığı endişesindeyiz. Böyle ağaç kesmeleri ilçemizde devam ederse ormanların ve oksijen depolarımızın, efsane güzelliklerin yok olması kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Salıpazarı İlçe başkanı Şakir Şahin

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.