Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun’da ANAKENT binası YIKIM HIZLANDI!

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde bulunan ‘Anakent İş Merkezi’nde yıkım çalışması hızlandı. Dış cephe sökümü tamamlanan binanın betonarme yapısı da yıkılmaya başlandı

Samsun’da ANAKENT binası  YIKIM HIZLANDI!
REKLAM ALANI
17 Kasım 2022 14:28

Samsun’da Bankalar Caddesi ile Kuyumcular Çarşısı arasında bulunan Anakent İş Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor. Yıkım çalışmasında dış cephenin sökülme işlemi tamamlandı. Binanın betonarme yapısının yıkımına da giriş kısmından başlandı. Yıkım sırasında cadde trafiğe kapatılırken, iş makineleri de kontrollü bir şekilde yıkıma devam ediyor.

ANAKENT

SAMSUN MERKEZİ DÖNÜŞÜYOR
Son meclis toplantısında Anakent İş Merkezi hakkında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Belediyenin yanındaki binayı yıkıyoruz. Orayı eski havasına, misyonuna kavuşturuyoruz. Samsun’un göbeğini, merkezini tam bir turistik, tarihi şehre dönüştürüyoruz, nefes aldırıyoruz. Anakent İş Merkezini belediyenin parasıyla kamulaştırdık. Oraya otopark yapıyoruz. Üzerine bina yapmıyoruz. Altı otopark, zemini de kafe restoran olacak” dedi.

ANAKENT

OTOPARK VE MEYDAN OLACAK
Alanın altına 3 katlı konvansiyonel 200 araç kapasitesine sahip otopark ile üst bölüme de tarihi dokuya uygun kafe ve meydan inşa edilecek. Samsun’a hem yeni bir otopark hem de yeni bir yaşam alanı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren ekipler, 2 bin 652 metrekarelik bölgede yeni yaşam alanı oluşturacak. Tek projeyle hem otopark sorununu çözülecek hem de vatandaşlara nefes alabilecekleri yeni bir meydan yapılacak.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.