Dolar 32,5865
Euro 35,0314
Altın 2.459,43
BİST 9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SAMSUN’DA ‘BORSA’ DAYANIŞMASI!

Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB) Başkanı Kazım Yılmaz ve Samsun Ticaret Borsası(STB) Başkanı Sinan Çakır’ı ziyaret etti

SAMSUN’DA ‘BORSA’ DAYANIŞMASI!
REKLAM ALANI
8 Aralık 2022 16:58

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, meclis Üyeleri ile birlikte ‘Oda organ seçimleri sonucu’ güven tazeleyen Samsun Ticaret Borsası (STB)Başkanı Sinan Çakır’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Yılmaz ve Çakır ziyarette Samsun ve Çarşamba’da devam eden projeleri ve yürütülen alt yapı çalışmalarını görüşme imkanı buldu.

SAMSUN'DA   'BORSA'   DAYANIŞMASI!

ÇAKIR’DAN ‘ÇARŞAMBA’YA VURGU
Ziyarette başkanlar Yılmaz ve Çakır, Samsun ve Çarşamba’da yürütülen yeni projelerin bölgeye olan katkılarını istişare etti. Sinan Çakır, gelecek dönemin ekonomisinde Samsun’un çok büyük bir payı olacağını ve bu payda en çok yeri olacak ilçelerden birisinin Çarşamba olacağını vurguladı.

‘BÖLGENİN GÜCÜ ARTIYOR’
STB Başkanı Sinan Çakır’ı kutlayan Kazım Yılmaz, “Yeni dönemlerimizde borsalar olarak yürüttüğümüz ortak çalışmalarımıza devam ederek şehrimiz için üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 2022 yılının son ayında, bölgede yapılan tarımsal çalışmaları değerlendiren Kazım Yılmaz, “Bölgemizin gücü her yıl olduğu gibi bu yıl da artırmaya devam etmiştir ancak biz bu ilerleyişi daha da kuvvetlendirmek istiyoruz. Özellikle tarım ürünlerindeki avantajımızı kullanarak önümüzdeki yıllarda çok daha iyi bir konuma ulaşmış olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, Başkan Çakır’a Çarşamba’nın fındığını, Meclis Başkanı Hacı Toraman ise Çarşamba’nın yumurta topuk ayakkabısının minyatürünü hediye etti.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.