Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Samsun’da dev kongre yarın başlıyor!

İlki 2007 yılında düzenlenen Uluslararası Balkan Tarihi Kongresi’nin 11’incisi, Türk Tarih Kurumunun desteğiyle 2-3 Aralık tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilecek

Samsun’da dev kongre yarın başlıyor!
REKLAM ALANI
1 Aralık 2017 22:19

Balkanlar’daki Osmanlı egemenliğinin, Balkan Savaşları’nın, mübadelenin, Osmanlı’dan kalan kültürel mirasın konuşulacağı Uluslararası Balkan Tarihi Kongresi’nin 11’incisi, yarın başlıyor.

YUNANİSTAN, BULGARİSTAN, MAKEDONYA’DAN ÖNEMLİ SİYASETÇİLER

Kongreye, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda bilim insanı katılıyor. Prof. Dr. Bayram Kodaman’ın açılış konferansı ile başlayacak olan etkinlik, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Makedonya Türk Partisi Genel Başkanı Enes İbrahim, Bulgaristan Dost Partisi Genel Başkanı Lütfü Mestan, Yunanistan DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet’in katılacağı özel oturumla devam edecek.

2 gün boyunca “Şehir ve Politika, Savaş ve Barış, Politika ve Toplum, Din ve Hukuk, Türkiye ve Yunanistan, Arkeoloji ve Toplum, Lozan ve Mübadele, Dil ve Kültür, Sanat ve Kültür” başlıkları altında düzenlenecek olan oturumlarda sunulan bildirilerle bölgeye yönelik sosyo-kültürel verilerin bir araya getirileceği bir bilgi bankasının oluşturulması hedefleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.