Dolar 32,3844
Euro 34,7287
Altın 2.432,75
BİST 9.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

SAMSUN’da FESTİVAL ZAMANI YÜZLERCE METRELİK KUYRUK!

Samsun’da gençler 5 sanatçının vereceği konseri dinlemek için yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu, saatlerde sırada bekledi

SAMSUN’da FESTİVAL ZAMANI YÜZLERCE METRELİK  KUYRUK!
REKLAM ALANI
23 Haziran 2023 16:28 | Son Güncellenme: 23 Haziran 2023 16:33

Samsun’da Sheraton Otel’de düzenlenen Karadeniz Müzik Festivali çerçevesinde Emir Can İğrek, Pinhani, Motive, Mavi Gri ve Mert Kıyak aynı akşam sahneye çıktı. Konseri dinlemek için bilet alan gençler, otele akın etti. Otelin önünde 100’lerce metre kuyruk oluştu. Sıraya giren gençler, saatlerce bekledi.

SAATLERCE SIRA BEKLEDİLER
Samsun’da düzenlenen Karadeniz Müzik Festivali’nin 1’inci gününde Emir Can İğrek, Pinhani, Motive, Mavi Gri, Mert Kıyak’ı dinlemeye gelen binlerce genç, yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu. Gençler, şarkıları dillere dolanan sanatçıları dinleyebilmek için saatlerce sıra bekledi.

KOMBİNE FİYATI BİN 200 LİRA
Kombine fiyatının 800 ile 1200 TL olan, günlük fiyatı ise 400 TL olan festival 4 gün sürecek. Konsere giden gençler her konserde uzun sıralar olduğunu ve bazı konserlere geç kaldıklarını söyledi.

25 Haziran’da bitecek festivalde 13 ünlü sanatçı sahneye çıkacak.

İHA

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.