Dolar 32,5908
Euro 34,8058
Altın 2.422,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Samsun’da gemi battı

İçişleri Bakanlığı Samsun açıklarında Panama bayraklı bir geminin battığını açıkladı.

Samsun’da gemi battı
REKLAM ALANI
7 Ocak 2019 11:13 | Son Güncellenme: 7 Ocak 2019 12:00

İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Samsun açıklarında Panama Bayraklı bir geminin battığını açıkladı.


İşte yapılan açıklama şu şekilde: “Karadeniz Samsun açıklarında (77 mil) uzaklıkta, Panama bayraklı bir geminin battığına dair gemiden tehlike sinyali alınması üzerine  Sahil Güvenlik Komutunlığı tarafından bir bot, bir helikopter ile anında arama-kurtarma faaliyeti başlatılmış olup, söz konusu gemiden 3 mürettebat sağ  kurtarılırken diğer mürettebatların  kurtarma çalışmaları devam ediyor. ”

Arama kurtarma çalışmaları Samsun’dan yönetiliyor
Karadeniz’de batan gemiyle ilgili arama kurtarma çalışmaları Samsun Valiliği koordinesinde gerçekleştiriliyor.
Samsun’da batan gemiden 4 mürettebatın kurtarıldığı öğrenilirken 12 müretabatın ise kaybolduğu ve arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği iddia edildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada ise geminin 80 mil mesafede ‘Azov’ isimli Panama bayraklı gemi olduğu ve 4 kişinin sağ olarak kurtarıldığını duyurdu.
Karadeniz’de 80 mil açıkta batan gemiyle ilgili yürütülen arama kurtarma çalışmaları Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Yardımcı Arama Kurtarma Hareket Merkezi’nde Samsun Valilisi Osman Kaymak’ın koordinesinde gerçekleştiriliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.