Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SAMSUN’DA GERGİN ANLAR!

Samsun’da trafik uygulamasında ceza yazılıp ehliyetine el konulan sürücü ile polis arasında gergin anlar yaşandı

SAMSUN’DA GERGİN ANLAR!
REKLAM ALANI
8 Mayıs 2022 16:24

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde trafik uygulaması yaparken H.K.D. idaresindeki otomobili durdurdu.

‘APP PLAKA’ CEZASI KESİLDİ
Yapılan incelemede polis, aracın plakası ‘APP plaka’ olduğu gerekçesiyle sürücüye bin 536 lira para cezası yazıp, ehliyetine de 100 puanı doldurduğu için el koydu. Trafik polisleri, aracı bağlamaları gerekirken içinde bulunan sürücünün eşi ve çocuklarının mağdur olmaması için aracı bağlamayıp, ehliyeti olan sürücünün eşine teslim etti.

TRAFİK POLİSLERİYLE ARBEDE
Bu sırada ceza yiyerek ehliyetine el konulan sürücü ile trafik polisleri arasında arbede yaşandı. Trafik polisleri olay yerine takviye ekip isterken, H.K.D. de polislerden şikayetçi olduğunu söyledi. Polis aracıyla İlyasköy Polis Merkezi’ne götürülen H.K.D. ile arbede yaşadığı trafik polisinin polis merkezinde birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirtmesi üzerine ortam sakinleşti.

APP PLAKA NEDİR?
APP Plaka Nedir? Amerikan Press Plaka kelimelerinin ilk 3 harfinin kısaltılmasıdır. Standart plakaların aksine APP plaka kişilerin zevklerine göre tasarlandığı için daha hoş ve düzgün görüntüye sahiptir. Kısacası, kişilerin kendi istedikleri fontlarda, boyutlarda ve renklerde yaptırdıkları plakadır.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.