Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

SAMSUN’DA İNANILMAZ HIRSIZLIK!

Samsun’da anahtarı kopyalanarak çalınan aracın satılmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

SAMSUN’DA İNANILMAZ HIRSIZLIK!
REKLAM ALANI
22 Haziran 2023 14:58

Samsun’un İlkadım İlçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Irak uyruklu Nawar İbrahim Hussein Hussenın (41), 06 MC 6042 plaka sayılı Fiat Doblo marka/model aracını 415.000 TL’ye satılığa çıkardı.

HIRSIZLIK
‘ALACAĞIZ’ DEYİP GERİ GETİRDİLER
Kimliği belirsiz 2 kişi aracı satın almak istediklerini ve parayı da bir gün sonra ödeyeceklerini söyleyip aracı ve anahtarını aldı. Ertesi gün aracı geri getiren kimliği belirsiz şahıslar aracı almaktan vazgeçtiklerini söyledi. 2 gün sonra söz konusu araç park halindeyken çalındı. Aracın sahibi Irak uyruklu sahibi polise şikayette bulundu.

HIRSIZLIK

POLİSTEN SIKI TAKİP
İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları takip ve çalışmalar sonucu aracın anahtar kopyalamak suretiyle çalındığını tespit ederek olayla ilgili A.Y.’yi (26) gözaltına aldı. A.Y. aracın kendisinde kaldığını ve anahtarını da kopyaladığını, çaldıktan sonra da 77 ACA 907 sayılı sahte plakayı araca taktığını, akabinde B.K. (20) ile aracı parçalamak için internette tanıştığı Terme İlçesi’ndeki bir kişiye 80 bin liraya anlaşıp gönderdiğini itiraf etti.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, olayla ilgili A.Y. ile birlikte Y.K.(27), Y.A.(27) , Ö.Ö.(24) ve Suriye uyruklu A.K.’yi(23) yakalayarak gözaltına aldı.

Polisteki sorguları tamamlanan Ö.Ö. serbest bırakılırken, A.Y., Y.K., Y.A. ve A.K. Samsun Adliyesine sevk edildi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.