Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

SAMSUN’DA İŞ İNSANLARINDAN ANLAMLI BİRLİKTELİK!

Samsun’da iş insanları, afet bölgesi için başlatılan konut seferberliğine destek olmak için bir araya geldi. STSO Başkanı Murzioğlu, “Gelin bir tuğla da siz bağışlayın” çağrısı yaptı

SAMSUN’DA İŞ İNSANLARINDAN ANLAMLI BİRLİKTELİK!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2023 14:47

Deprem bölgesi için 1 milyar lira katkıda bulunarak konut seferberliği başlattıklarını duyuran TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ardından Samsun’daki oda ve borsa başkanları, Samsun TSO ev sahipliğinde kampanyaya destek olmak için bir araya geldi.

‘EL VERİN EV YAPALIM’
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 1 milyar lira katkıda bulunarak deprem bölgesi için, ‘El verin ev yapalım. Vereceğiniz destekle, depremzedelerin yarınlarına umut olalım’ sloganıyla konut seferberliği başlattıklarını duyurması, Samsun’daki oda ve borsa başkanlarını da harekete geçirdi. Samsun’daki oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu ev sahipliğinde bir araya gelerek, kampanya için istişarede bulundu.

‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde 50 binden fazla canımızı maalesef kaybettik. Depremi haber aldığımız ilk andan itibaren, bizi biz yapan en kıymetli duyguya sığındık, dayanışma adına elimizden ne geliyorsa ortaya koyduk. Çatı kuruluşumuz TOBB nezdinde ve koordinatörlüğünde, Samsun’daki oda ve borsalarımız da başta olmak üzere Türkiye genelindeki 365 oda ve borsamız ilk günden bölgeye yardımlar ulaştırılmaya başlandı. Son olarak da TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 milyar lira katkıda bulunarak deprem bölgesi için konut seferberliği başlattıklarını duyurdu. Biz de Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun çağrısına destek olabilmek amacıyla oda ve borsa başkanlarımızda, neler yapabilirizi konuşmak için bir araya geldik. İnşallah tüm başkanlarımızla birlikte kampanyaya elimizden gelen desteği göstereceğiz” dedi.

BAŞKAN MURZİOĞLU’NDAN ÇAĞRI
Yaptığı açıklamada, tüm iş dünyasını ve hayırsever vatandaşları da, konut seferberliğine davet eden Murzioğlu, “Unutmayalım ki, bizler el ele verdiğimizde, aşamayacağımız zorluk yoktur. Gün, bir olma, beraber olma, kenetlenme günüdür. Siz de gelin, ister bir blok, ister bir daire, ister bir tuğla karşılığı bağışta bulunun. Dayanışma ruhumuz ölümsüzleşsin. Millet olduğumuzu gösterelim. Şehirlerimizi tekrar ayağa kaldırmak için destek verelim. Dayanışmanın gücüyle inşallah yaraları hep birlikte saracağız. Kampanyanın detayları yakın zamanda net şekilde açıklanacak. Sizden ricam kampanaya katkı vermeniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Milletimize bir daha böyle büyük felaketler göstermesin” diye konuştu.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.