Dolar 32,3871
Euro 34,7596
Altın 2.395,17
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

SAMSUN’DA KAR YAĞIŞI!

Samsun’un Kavak, Asarcık ve Ladik ilçeleri yılın ilk karı ile tanıştı

SAMSUN’DA KAR YAĞIŞI!
REKLAM ALANI
17 Aralık 2023 15:15

Samsun’un Kavak İlçesinde dün gece yarısı yağan aralıklarla devam eden kar yağışı kısa zamanda ilçeyi beyaza büründü. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı da hissedilir derecede azaldı.

KAVAK VE ASARCIK’TE 5 SANTİMETRE
Kavak İlçesi ile birlikte Asarcık merkezi ile yüksek yerleşim birimlerinde kar kalınlığının 5 santimetreye yaklaştığı öğrenildi.

LADİK’İN ZİRVESİNDE KAR
Ladik İlçesi’nde de dün akşam başlayan yağmur, gece saatlerinden itibaren yerini kara bıraktı. Yoğun kar yağışı sonrası 2062 metre rakımlı Akdağ’ın zirvesi karla kaplandı. Akdağ Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. İlçe merkezinde ise kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı açıklandı.

AKDAĞ’DA KAR SEVİNCİ: Bin 675 metrelik kayak pisti ve bin 300 metrelik telesiyeji bulunan Akdağ Kayak Merkezi’nde kar, işletmeler ve vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.