Dolar 32,2595
Euro 34,7018
Altın 2.401,12
BİST 10.278,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

SAMSUN’DA KİTAP FUARI!

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlber Ortaylı ve birçok yazarın katılacağı kitap fuarına tüm Samsunluları davet etti

SAMSUN’DA KİTAP FUARI!
REKLAM ALANI
2 Haziran 2022 22:29

Samsun’da Başkan Necattin Demirtaş, Türkiye’nin değerli yazarlarını ve kitapseverlerini 3-12 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan “İlkadım Belediyesi Kitap Fuarı”nda buluşturacak. 36 yayın evinden 15 yazar, 22 şairi ağırlayacak olan kitap fuarının açılışı 3 Haziran Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Karadeniz Bölgesi’ndeki tüm kitapseverleri ağırlayacak olan kitap fuarında birbirinden değerli yerel yazarların katılımda sağlayacağı alanda, çeşitli imza günü ve söyleşiler de gerçekleştirilecek.

“Okumak her şeyin temeli”
İlber Ortaylı başta olmak üzere Ömür Gedik, Sinan Yağmur, Serkan Karaismailoğlu, Nilgün Bodur, Pelin Batu, Haluk Çetin ve Bilal Sami Gökdemir gibi yazarların katılacağı fuar hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Okumanın yani dostumuz olan kitapların istikrarlı yol arkadaşlığının birçok faydası vardır. Bu bakımdan fuarımız bizim için çok anlamlı. Çünkü her şeyin temeli olan kitapların yer alacağı kitap fuarı kapsamında yazarlarla, entelektüellerle bir arada olacağız. Dolayısıyla katma değerimiz artacak. Çünkü kâinat oku emriyle yürüyor. Okumak her şeyin temeli. Kitap fuarına gelen düşünürlerle, yazarlarla ilçemizi daha da zenginleştireceğimiz programda söyleşiler de düzenlenecek davet beklemeksizin tüm Samsun halkını şehrimize yakışan bu organizasyonu görmeye davet ediyorum. Kitapları alıp rafımıza koymak değil, kafamıza, gönlümüze koymalı ve hayatımıza entegre etmeliyiz” dedi.


İmza ve söyleşilerin olacağı kitap fuarı takvimi ise şöyle:
5 Haziran Pazar saat 14.00 İlber Ortaylı.
8 Haziran Çarşamba saat 14.00 Ömür Gedik, saat 15.00 Sinan Yağmur.
11 Haziran Cumartesi saat 14.00 Serkan Karaismailoğlu, saat 16.00 Nilgün Bodur, saat 20.00 Pelin Batu, saat 20.00 Haluk Çetin.
12 Haziran Pazar saat 14.00 Bilal Sami Gökdemir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.