Dolar 32,5244
Euro 34,8858
Altın 2.437,54
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

SAMSUN’DA ‘REKOR’A GİDİYOR!

Türkiye’nin en çok bilinen ve en çok sevilen müzikali ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’, büyük ilgi üzerine Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB) tarafından 5, 7 ve 9 Ocak’ta yine sahneleniyor. 3 gösterinin biletleri ise tükenmiş durumda

SAMSUN’DA ‘REKOR’A GİDİYOR!
REKLAM ALANI
3 Ocak 2023 21:51

Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in yazdığı, Hababam Sınıfı filmi müziğiyle gönlümüze taht kuran besteci Melih Kibar’ın bestelediği ve Çiğdem Talu’nun şarkı sözlerini yazdığı’Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikali, SAMDOB tarafından 5, 7 ve 9 Ocak akşamları Aydın Gün Salonu’nda Samsunlularla buluşmaya devam edecek.

ORKESTRA, KORO VE BALE SANATÇILAR
Besteci ve Orkestra Şefi Kıvanç Tepe’nin müzik düzenlemelerini yaparak senfonik orkestraya uyarladığı, Rejisör Şahan Gürkan’ın opera-bale sahnesine taşıdığı, koreografisini Şebnem Şenel’in üstlendiği müzikal 2022-2023 sanat sezonunda da sahneleniyor.
SAMDOB ‘Orkestra, Koro ve Bale’ sanatçılarının teknik ekiple birlikte, seyirciye muhteşem anlar yaşatacağı eserin kostüm tasarımını Gülnur Çağlayan Tuluk, dekor tasarımını Hakkı Kandır, ışık tasarımını Oğuz Murat Yılmaz üstleniyor.

EROL EVGİN’DEN ADİLE NAŞİT’E RÜYA KADRO
Türkiye’nin en ünlü müzikallerinden olan Hisseli Harikalar Kumpanyası ilk defa 1980 yılı Mart ayında Egemen Bostancı yapımcılığı ve Haldun Dormen’in rejisiyle seyirci karşısına çıkmış, yalnızca o yıllarda 600’den fazla temsil yaparak tüm Türkiye’yi gezmiş ve Türk halkının büyük beğenisini kazanmıştır. Yıllar içinde birçok kez sahneye taşınan, kayıtları televizyonda yayınlanan, hatta dizisi yapılan müzikal; 30 yıl içerisinde milyonlarca izleyici tarafından tanınan, bilinen, sevilen bir efsaneye dönüşmüştü. Rüya kadro olarak tabir edilen unutulmaz oyuncuları Erol Evgin, Nevra Serezli, Adile Naşit, Kartal Kaan, İlyas Salman, Ayşen Gruda ve Mehmet Ali Erbil’le bir yıldızlar geçidi olarak dönemine damgasını vurmuştu.

BİLETLER ŞİMDİDEN TÜKENDİ
100’ü aşkın sanatçı ve teknik ekibin görev aldığı ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikali; 5, 7 ve 9 Ocak akşamları saat 20.00’de Aydın Gün Salonu’nda gerçekleştirilecek. 3 temsil için satılan biletler şimdiden tükenmiş durumda. Şubat ayında da sahnelenmesi düşünülen eserin 2022 – 2023 Sanat Sezonunda çeşitli zamanlarda sahnelenmesi planlanıyor. Samsun Devlet Opera ve Balesi temsillerinin bilet satışları Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan DOB Gişesi ve www.biletinial.com adresinden yapılmaktadır.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.