Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Samsun’da SARHOŞ rezaleti

Samsun’un Bafra ilçesi Gökçeağaç Mahallesi’ndeki mezarlıkta aynı aileye ait 20 mezar taşı ile caminin camları kırıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin sarhoş oldukları tespit edildi

Samsun’da SARHOŞ rezaleti
REKLAM ALANI
23 Ocak 2021 15:41

Samsun’un Bafra İlçesi’ndeki Gökçeağaç Mahallesi, dün gece adeta dehşeti yaşadı. Mahalle mezarlığına giren ve alkollü oldukları tespit edilen 2 kişi, mezar taşlarını kırdıktan sonra mahalle camisine yönelerek ibadethanenin de camlarını kırdı.

AYNI AİLEYE AİT 20 MEZAR TAŞI
Mezarlıktaki durumu gören vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri ile olay yeri inceleme ekipleri geldi. Güvenlik güçlerinin yaptıkları incelemede 20 adet aynı aileden mezar taşının kırıldığı tespit edildi. Mezarlığı yerle bir eden şahısların ardından da camiye giderek camları kırdıkları ortaya çıktı.

ALKOLLÜ ZANLILAR FAZLA KAÇAMADI
Jandarma ve polisin araştırması sonucu olayı yaptıkları tespit edilen S.A. ile S.Ü. adlı 2 vatandaş, gözaltına alındı. Zanlıların alkollü oldukları tespit edildi. Bugün Bafra Adliyesi’nde nöbetçi mahkemeye ifade veren zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BAFRA’NIN TURİSTİK MAHALLESİ
Bafra’nın Gökçeağaç Mahallesi, Karadeniz’in ilk ‘Köy Müzesi’ne sahip olması ve her yıl gerçekleştirilen ve tüm bölgede büyük ilgi gören ‘Karadede Panayırı’ ile tanınıyor.

Fotoğraflar: ARŞİV

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.