Dolar 32,2393
Euro 34,6923
Altın 2.394,39
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Samsun’da Sarp’a kadar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize’de hemşehrilerine seslendi: Samsun’dan Sarp’a kadar şu yolu biz bitirdik

Samsun’da Sarp’a kadar…
REKLAM ALANI
3 Nisan 2017 20:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde yaptığı yurt gezileri kapsamında Rize’ye geldi.  Rize Valiliği önünde on binlerce hemşehrisine seslenen Erdoğan, referandum ile ilgili olarak, “Bu hayır diyenler bu ülkeye faydalı bir adım atarsınız, karşınıza dikilirler” dedi, Türkiye’deki ‘hayır’ cephesine dikkat çekti.

ZAMAN DEĞİŞİYOR, YALANLAR DEĞİŞMİYOR

Erdoğan, şunları söyledi: “Bunların bu millete hayır dokunacak dikili ağacı yoktur. Bizim eserlerimiz ortada. Samsun’dan Sarp’a kadar şu yolu biz bitirdik. Başkanlık sistemi bunları hızlandırıyor. Özal’a ‘sivil diktatör’ dediler. Şimdi de aynısını bana söylüyorlar. Tek adamlıktan bahsettiler. Ne tek adamlığı işte meydanlardasın. Meydanlarda koşturup duruyorsun. Parlamentoda sürekli gensoru veren sensin. Ama bu millet sana parlamentoda evet demedi. Demez niye yaptığınız iş bu milletin faydasına değil. O gün merhum Özal’a ne demişlerse bugün de bu kardeşinize söylüyorlar. Zaman değişse de yalanlar, iftiralar değişmiyor.”
AKLINI, İMANINI 1 DOLARA SATANLAR

15 Temmuz’da darbeye kalkışanların, yaptıkları bu hainliğin bedelini ödeyeceğini kaydeden Erdoğan, “Böyle bir hainliği; aklını, namusunu, imanını, Pensilvanya’dakine 1 dolara satmış mankurtlar yapabilir. Şimdi çıkmışlar utanmadan, sıkılmadan işledikleri cinayetleri inkar ediyorlar. 249 şehidin bedelini ödeyeceksiniz. Gazilerimizin bedelini ödeyeceksiniz. Kimi Avrupa ülkelerinin bu hainlerin arka çıktığını görüyoruz. Onlar ne kadar arka çıkarsa çıksın sizi kurtaramayacaklar. İninize girdik daha da gireceğiz. Hala devletin sağında solunda saklanan varsa onları da bulup çıkartacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.