Dolar 32,5826
Euro 34,6662
Altın 2.527,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Samsun’da Yangın

Samsun’un Canik İlçesi’nde 4 katlı binanın çatısında ki yangını sabah namazı kılmak için kalkan vatandaşlar fark etti.

Samsun’da Yangın
REKLAM ALANI
23 Nisan 2019 15:55

Sabah namazına kalkınca fark ettiler
Çatıyı saran alevlere kısa sürede müdahale edilmesi olası faciayı önledi.
Samsun’un Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesinde sabah 05.00 sıralarında 4 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.
Mahallede sabah namazına kalkan vatandaşlar yangını fark ederek durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.
Polis paniğe neden olan yangının çıkış nedeni için soruşturma başlatırken, olayı ihbar eden vatandaşlar olası bir facianın yaşanmasını önlemiş oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.