Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SAMSUNLU EŞİNDEN AYRILDI!

Oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017 yılında nikah masasına oturduğu Samsunlu mimar Mihre Çelikkol’dan boşandığını açıkladı

SAMSUNLU EŞİNDEN AYRILDI!
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2022 20:14

Oyuncu İbrahim Çelikkol (39), 2017 yılında Samsunlu mimar Mihre Mutlu ile evlenmişti. Ünlü çift, Aralık 2019’da oğulları Ali’yi kucağına almıştı. Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin 5 yıllık evliliği çatırdadı. Bir süredir oğulları Ali için bir araya gelen ikili, dün anlaşmalı olarak boşandı.

“EVLERİ AYIRMADIK”
Eşi Mihre Çelikkol’dan boşanacağı konuşulan İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz aylarda Etiler’de oğluyla görüntülenmişti. Ünlü oyuncu, “Evet maalesef yazılıyor bunlar, çocuğun yanında bunları konuşmayalım. Öyle ev ayırma falan yok, olur mu öyle bir şey” diye konuşmuştu.

MİHRE MUTLU KİMDİR?
Mihre Mutlu, 1989’da Samsun’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi’nde mimarlık bölümünü bitiren Mihre Mutlu, bir şirkette 6 ay boyunca mimar olarak görev almış, daha sonrasında kendi ofisini açmıştır. 2017 yılında oyuncu İbrahim Çelikkol ile nikah masasına oturan Mihre Mutlu’nun Ali isminde bir oğlu var. Mihre Mutlu, 11 Mayıs 2022’de 5 yıllık eşi İbrahim Çelikkol’dan boşandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.