Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Samsunlu minik öğrencilerin İLBER ORTAYLI SEVGİSİ!

Samsun’da unutulmaz bir konferans etkinliğine imza atan Prof. Dr. İlber Ortaylı, çocuk hayranlarıyla da bir araya geldi

Samsunlu minik öğrencilerin İLBER ORTAYLI SEVGİSİ!
REKLAM ALANI
22 Ekim 2023 19:09

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlik kapsamında geldiği şehirde büyük ilgi gören ve unutulmaz bir konferans etkinliğine imza atan tarihçi-yazar, ünlü bilim insanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, minik hayranlarıyla buluşmayı da ihmal etmedi.

KİTAP İMZALADI, SORULARI YANITLADI
Yunus Emre İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Gülsüm Çakmak nezaretinde İlber Ortaylı ile tanışmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı. Minik öğrencilere yakın ilgi ve sevgi gösterisinde bulunun ünlü tarihçi, Şermin Yaşar ile birlikte hazırladıkları Cumhuriyet’in İlk Sabahı kitabını onlar için imzaladı. Miniklerin özel imza isteklerini de kırmayan İlber Ortaylı, ayrıca adeta soru yağmuruna da tutuldu.

‘EN GÜZEL ANLARI ŞİMDİ YAŞADIM’
İlber Ortaylı, “Samsun programımızın en özel, en güzel anlarını yaşadım. Çocuklarımız her şeyimiz. Onlar geleceğimiz. Çocuklarla geçirdiğim her vakit benim için çok kıymetli. Bugün burada beni görmeye gelmeleri, son derece mutluluk verici” ifadelerini kullardı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.