Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

SAMSUNLU MÜBADİLLERİN BAŞKENT ÇIKARMASI!..

KARADENİZ Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Ankara’da ziyaret programı gerçekleştirdi.

SAMSUNLU MÜBADİLLERİN BAŞKENT ÇIKARMASI!..
REKLAM ALANI
16 Kasım 2023 17:22

KARADENİZ Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu üyeleri Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Balkan derneklerinin temsilcileri programları kapsamında Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ve CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün’ü ziyaret etti.

KILIÇ VE AKŞENER İLE GÖRÜŞME

Ankara’da ziyaretlere katılan 24 kişilik heyet, 7 Aralık 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Atina’da yapacağı görüşmede federasyon olarak heyette yer almak istediklerini Akif Çağatay Kılıç’a iletti. Ziyaret kapsamında Dış İşleri Bakanlığı’nda ise Balkanlar ile ilgili görüşlerini ilgililere sundular. Milletvekillerini ziyaret eden STK heyeti, daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, ülkedeki siyasi durum, yaklaşan yerel seçimler, mübadele ve Balkanlar konuları konuşuldu. Heyet, CHP Genel Başkanı
Özgür Özel’in KKTC programı dolayısıyla görüşme gerçekleştiremedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.