Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Samsunlu şehit aileleri ve gaziler ‘Kandil’e Girilsin’ istiyor!

Son günlerde artan terör olaylarına karşı basın açıklaması yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, “Tüm şehit aileleri ve gaziler olarak diyoruz ki; artık Kandil’e girilsin, bu hainlerin kökü kazınsın, terör bitirilsin” dedi

Samsunlu şehit aileleri ve gaziler ‘Kandil’e Girilsin’ istiyor!
REKLAM ALANI
6 Haziran 2018 18:34

Dernek binasında şehit yakınları ve gazilerin katılımıyla basın açıklaması yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, son günlerde şehit sayısının arttığına dikkat çekerek, “Bilindiği gibi Hakkari’nin Şemdinli ilçe kırsalında hain saldırı sonucu 3 vatan evladımız şehadete yürümüş ve kahraman arkadaşları yaralanmışlardır. Şehit olan silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar diliyoruz. Hain terör örgütünün son günlerde ülkemizde yapmış olduğu saldırılar gösteriyor ki ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar tekrar sahneye konmak istemektedir. Lakin herkes tarafından bilinmelidir ki yüce Türk milleti ve Türk ordusu ülkesi üzerinde oynanan bu kirli oyunları her zaman bozmuş hainlere derslerini en ağır şekilde vermiş vermeye de devam edecektir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Tüm şehit aileleri ve gaziler olarak diyoruz ki; artık Kandil’e girilsin, bu hainlerin kökü kazınsın terör bitirilsin. Şimdiye kadar verilen canların dökülen kanların hesabı sorulsun, intikamı alınsın” diye konuştu.

‘ORDUMUZA KARŞI SÖYLEMLERE HERKES DİKKAT ETMELİ’

Yılmaz, sözlerini şöyle sonlandırdı:  “Ordumuzun terörle mücadeledeki üstün başarıları yüce Türk milletini her zaman onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Bu sebepledir ki şanlı ordumuza ve mensuplarına karşı yapılacak eylem ve söylemlere herkes dikkat etmeli, ordumuzun moral ve motivasyonunu bozacak en küçük bir cümleden dahi herkes kaçınmalıdır. Türk milletinin her ferdi şanlı Türk ordusunun bir neferidir ve bu bilinçle hareket etmelidir. Ordumuza mensup şerefli her Türk askeri bu vatanın evladıdır ve biz şehit aileleri ve gaziler olarak hiç kimseye bu vatanın şerefli evlatlarına olumsuz, kırıcı ve yıpratıcı tek söz söyleme hakkını vermiyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.