Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
BİST 9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsunlular dikkat!

Meteoroloji 10’uncu Bölge Müdürlüğü’nden yapılan hava tahmininde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ile 8 derece altına düşeceği belirtildi

Samsunlular dikkat!
REKLAM ALANI
15 Mart 2022 18:53

Meteoroloji 10’uncu Bölge Müdürlüğü’nden yapılan hava tahmininde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ile 8 derece altına düşeceği belirtildi. Bölge genelinde perşembe ve cuma günü kuvvetli kar yağışı gelmesi bekleniyor.

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA
Meteoroloji 10’uncu Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre 17 Mart – 21 Mart arasında Samsun, Ordu, Sinop, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat illerini kapsayan uyarıda; perşembeden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisini göstereceği ifade edildi. Bölge genelinde perşembe ve cuma günü kuvvetli kar yağışlarının olacağı tahmin ediliyor.

PERŞEMBE VE CUMA KAR VAR
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Bölgemizin 17 Mart Perşembe gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Perşembe, kıyılarda genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde başlayacak yağışların zamanla bölge genelinde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların bölgemiz genelinde perşembe ve cuma günleri kuvvetli kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli şekilde esmesi bekleniyor.”

Yapılan uyarıda hava sıcaklıklarının önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 4 ile 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Açıklamanın devamında Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarının takip edilmesinin önem arz ettiği bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.