Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış töreninde Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç dolduran Samsunlulara teşekkür etti

SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR!
REKLAM ALANI
11 Aralık 2022 17:25

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastığını ifade etti. Meydanın bir gelincik tarlasını andırdığını söyleyen Başkan Demir, miting alanını hınca hınç dolduran tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR!

HİÇBİR ÜLKENİN YAŞAMADIĞI BÜYÜK GELİŞİM
Samsun’un ‘ilk adım’ şehri olduğunu vurgulayan Başkan Demir, “Bu güzel ülkemizin kuruluşuna giden yolun ilk adımı buradan atıldı. Samsun için bu müthiş bir misyondur. Bu misyonla birlikte kurucu il başkanlığını yaptığım Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 3 Kasım seçimlerinde iktidara gelmesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanımız, cumhurbaşkanımızın önderliğinde tam 21 yıldan gün aldığımız bir dönemde şöyle Türkiye’yi bir hatırlayalım. Böyle bir 20 yıl hiçbir dünya ülkesinin geçmişinde yok ama Türkiye’de var. Türkiye’yi o günden asla hesaplayamayacak olduğumuz yerlere hep birlikte taşıdık” dedi.

SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR!

GECE GÜNDÜZ SAMSUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Samsun’un bütün kamu yatırımlarında Türkiye’ye örnek bir il olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Demir, şöyle devam etti:

“Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlarla oluşturduğumuz katma değer 5 milyar lira hesaplamıştık, 15 milyar lirayı geçti. Hatırlayın ne demiştik; ‘Kırsalda hiçbir mahallemizin büyükşehire ait yol problemi kalmayacak.’ 401 civarında su sıkıntısı yaşayan mahallemiz vardı. Peki toplam mahalle sayımız ne kadar 946. Dedik ki, ‘Susuz da mahallemiz kalmayacak.’ “ diyerek, “Türkiye’de ilk kez, inşallah kırsal altyapıyı 2023’ün sonunda tamamen çözüyoruz. 2023’de 946 mahallenin bütün altyapı problemini hallediyoruz. ‘Bu arada birisi der ki, ‘Hep kırsala mı çalışıyorsunuz.’ Hayır. İlçelerde görüyorsunuz el değmedik, dokunmadık, hizmet üretmedik neredeyse hiçbir metrekare yer kalmıyor. Gece gündüz bu şehir için çalışıyoruz.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.