Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

SAMSUNSPOR BASKETBOL’A ‘SPONSOR’ DESTEĞİ!

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Samsunspor Basketbol, VM Medical Park Samsun Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı

SAMSUNSPOR BASKETBOL’A ‘SPONSOR’ DESTEĞİ!
REKLAM ALANI
9 Ağustos 2023 19:06

Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi, VM Medical Park Samsun Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Kulübü Başkanvekili Arzu Uslu ile VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan katıldı.

ÖZCAN: DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Şehrin en büyük markası olan Samsunspor’u basketbol ve futbolda desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Dr. Hakan Özcan, “Toplumsal sağlığın geliştirilmesi, sporcunun sağlığı ve sporun geliştirilmesi bizim ana hedefimizdir. Bu felsefe ile spor kulüplerinin, spor organizasyonlarının bireysel sporcuların sponsorluğu ile desteklenmesi bizim hastaneler grubumuzun ana felsefelerinden bir tanesidir. Bu amaçla şehrimizin en büyük markalarından Samsunspor futbol ve basketbol takımlarının bu şehrin en büyük takımları olması nedeniyle bizim ömür boyu destekleyeceğimiz sporsal organizasyonlardır. Başından beridir destekliyorduk ve bu sene daha büyük bir organizasyonla, farklı bir bakış açısıyla hem futbol hem de basketbol takımımızı desteklemek için böyle bir protokol için birlikteyiz. Bundan sonra da her zaman inşallah birlikte olacağız. İnşallah başarılarla birlikte oluruz. Sporcu sağlığının devamı için her zaman sağlık organizasyonlara ihtiyaç olacak. Bu tür organizasyonlarda biz her türlü desteği vereceğiz. İnşallah her iki taraf için hayırlı olur” dedi.

USLU’DAN ‘YÜZDE 20 İNDİRİM’ MÜJDESİ
Kulüp adına anlaşmayı imzalayan Samsunspor Kulübü Başkanvekili Arzu Uslu ise, “Geçen sene olduğu gibi bu sene de devam eden bir protokolümüz olacak. Bu sene tüm Türkiye’de devam edecek bir sağlık anlaşması yaptık. Takımımızın gittiği her yerde sponsorumuzun hastaneleri ve gruplarından faydalanabileceğimiz bir anlaşma yapıldı. Bununla beraber Samsunspor üyesi olan tüm taraftarımıza yüzde 20 indirim uygulanacak. Basketbol takımının kombinesini alan ve bu kombine ile hastaneye giden tüm taraftarlarımızda aynı şekilde yüzde 20 indirim alabilecek. O yüzden çok güzel bir anlaşma sağlamış olduk” diye konuştu.

Her 2 taraftan idarecilerin de katıldığı imza töreni, konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.