Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

SAMSUNSPOR COŞTU BİR KERE!

Süper Lig’in 15’inci haftasında Samsunspor ligin güçlü takımlarından Kasımpaşaspor’u 4-2 yenerken özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu muhteşem futbol ile büyüledi

SAMSUNSPOR COŞTU BİR KERE!
REKLAM ALANI
10 Aralık 2023 14:12 | Son Güncellenme: 10 Aralık 2023 14:14

Samsunspor ile Kasımpaşa tarihlerinde ilk kez Süper Lig maçında karşılaştı. 2 takımın da hedefi 3 puanla sahadan ayrılmaktı. Samsunspor Kasımpaşa’yı 4-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Samsunspor, Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetin ardından puanını 14’e çıkardı ve Süper Lig’de 16’ncı sıraya yükseldi. Konuk ekip Kasımpaşa ise aldığı mağlubiyetten sonra 21 puanda kaldı ve 8’inci sırada yer aldı.

MAÇTAN BÖLÜMLER

1′ Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

11′ GOL! Samsunspor’da Mouandilmadji, topu nefis kontrol etti, çalımını attı ve kaleye doğru harika bir şut çıkardı. Samsunspor’u Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçirdi.

(ÖZET) Samsunda gol şov Samsunspor – Kasımpaşa maç sonucu: 4-2

22′ GOL! Emre Kılınç sol taraftan ortasını yaptı, Mouandilmadji iki oyuncu arasında yükseldi ve kafa vuruşunu yaparak topu bir kez daha ağlarla buluşturdu. Samsunspor, Kasımpaşa karşısında 2-0 öne geçti.

31′ Kasımpaşa’da Aytaç’ın getirdiği topla buluşan Ngoy, ceza sahası sol çaprazından vuruşunu yaptı. Top, kalenin yanından az farkla auta çıktı.

(ÖZET) Samsunda gol şov Samsunspor – Kasımpaşa maç sonucu: 4-2

İLK YARI BİTTİ

Samsunspor, mücadelenin ilk yarısını Kasımpaşa karşısında 2-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

49′ DİREKTEN DÖNDÜ! Samsunspor’un hızlı atağında sol kanatta topla buluşan Ntcham, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleye doğru vuruşunu yaptı, ancak top sol direkten dışarıya gitti.

60′ GOL! Taylan Antalyalı’nın sağ taraftan pasını iyi kontrol eden Emre Kılınç, sol kanattan çalımını attı ce kalecinin sağına doğru yerden vurup golünü attı. Samsunspor, Kasımpaşa karşısında farkı 3’e çıkardı.

76′ GOL! Samsunspor, Ntcham’ın golüyle Kasımpaşa karşısında skoru 4-0’a getirdi. Muhammed’in pasında topu boş kaleye yuvarladı.

90+2 GOL! Kasımpaşa’da Yasin Özcan attı, skor 4-1 oldu.

90+4 GOL! Kasımpaşa, Da Costa’nın golüyle 2 dakikada 2 gol attı ve farkı 2’ye indirdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.