Samsunspor kaptanından açıklama: ‘HER ZAMAN ZORDUR!’
Samsunspor olarak lige hazır olduklarını söyleyen Zeki Yavru, “İyi konsantre olup lige iyi başlamak istiyoruz” dedi
Samsunspor, 2025-2026 sezonunda Süper Lig’in yanı sıra Avrupa kupalarında da boy gösterecek. Yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde tüm hızıyla sürdüren Kırmızı-Beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Zeki Yavru, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
‘İLK MAÇLAR HEP ZORDUR’
Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacakları mücadele için en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Zeki Yavru, “Elbette ilk maçlar her zaman zordur, bu yüzden konsantre olup lige iyi başlamak istiyoruz. Daha önce de söylediğim gibi, her rakibin ve her maçın kendine özgü zorlukları var. Biz de bunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda analizlerimizi yaparak maça hazırlanıyoruz. İnşallah bizim adımıza iyi bir karşılaşma olur ve iç sahada 3 puanla başlarız” diye konuştu.

SIKI ÇALIŞMA: Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını dün Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde sürdürdü.
‘HAZIRLIK DÖNEMİ VERİMLİ GEÇTİ’
Sezona en iyi şekilde hazır olduklarını söyleyen Zeki Yavru, “Bizim için oldukça verimli bir hazırlık dönemi oldu. Hazırlıklarımıza önce Samsun’daki tesislerimizde başladık, ardından Hollanda’daki kampımızla devam ettik. Hazırlık maçlarında belki istediğimiz sonuçları alamadık ama oyun anlamında bizim için oldukça faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Artık lige hazırız. Sadece iki gün kaldı ve sezon başlayacak. İnşallah hayırlısıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Elbette ilk maçlar her zaman zordur, bu yüzden konsantre olup lige iyi başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
1 AYDA 6 MAÇ YAPACAKLAR
Avrupa maçlarında süreci en iyi şekilde ilerletmek istediklerini ifade eden Yavru, “Bu ay içerisinde toplam 6 maçımız var, zorlu bir süreç bizi bekliyor. Eğer lige galibiyetle başlarsak, bu süreci moralli bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Geçen sezona başlarken kimsenin bizden böyle bir beklentisi yoktu ama süreç bizi hedefe odakladı diyebilirim. İnşallah bu sezon da aynı şekilde başarılı oluruz” dedi.

