Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

SAMSUNSPOR, ORDUSPOR ÖNÜNDE!

Yılport Samsunspor, bugün Ordu’da Yeni Ordu Stadyumu’nda 3’üncü lig temsilcisi Orduspor 1967 ile bir hazırlık maçı oynayacak

SAMSUNSPOR, ORDUSPOR ÖNÜNDE!
REKLAM ALANI
22 Şubat 2023 07:00 | Son Güncellenme: 21 Şubat 2023 22:10

Gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak dostluk maçında cumartesi günü sahasında ağırladığı 52 Orduspor Futbol Kulübü’nü 5-0 mağlup eden Samsunspor, bu kez de Ordu’da Orduspor 1967 ile bir hazırlık maçı oynayacak.

SAMSUNSPOR, ORDUSPOR ÖNÜNDE!

TAKTİKSEL ANTRENMAN
Kırmızı-Beyazlılar, dün yaptığı tek idman ile Orduspor 1967 hazır maçının çalışmalarını tamamladı. Taktiksel bir antrenman gerçekleştiren Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, öğrencilerini depremin olumsuz etkilerinden uzaklaştırabilmek içir yoğun çaba harcıyor.

SAMSUNSPOR, ORDUSPOR ÖNÜNDE!

ZORLU LİG ÖNCESİ HAZIRLIK
Depremzedeler yararına oynayacakları müsabakaların önemine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Bu acılı günlerimizde depremzede vatandaşlarımıza ne kadar yardım etsek azdır. Organize ettiğimiz bu maçlar ile onların yaralarına az da olsa merhem olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Ayrıca yeniden başlayacak zorlu lig maçları öncesi son durumumuzu görmüş oluyoruz” dedi.

Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 18.00’de başlayacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.