Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Samsunspor taraftarı Büyükşehir’de

Samsunspor taraftar grupları, Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek Başkan Zihni Şahin’i ziyaret etti.

Samsunspor taraftarı Büyükşehir’de
REKLAM ALANI
4 Aralık 2018 17:35

Taraftarlar, “En büyük desteği sizden gördük. Yanındayız” mesajı verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor taraftarlarının gönlünde adeta taht kurdu. Şirinler ve Forzça Samsun taraftar grupları, Başkan Zihni Şahin’i makamında ziyaret ederek verdiği destek için teşekkür etti.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR’E TARAFTAR AKINI
Son oynanan deplasmandaki Uşakspor maçı için kendilerine otobüs tahsis eden Başkan Zihni Şahin’e teşekkür etmek için Büyükşehir Belediyesi’ne geldiklerini belirten taraftarlar, “Başkanımız göreve geldiği günden bu yana Samsunspor’umuzun yanında oldu, destek verdi. Kırmızı-Beyaz renklere aşık bizlere de daima sahip çıktı. Son deplasman maçımızda da bu desteği bir kere daha gösterdi” dediler.

‘ZİHNİ BAŞKAN GÖNLÜMÜZDE TAHT KURDU’
Başkan Şahin’e atkı sunan ve toplu fotoğraf çektiren taraftarlar, “Zihni başkan gönlümüzde taht kurdu. En büyük manevi desteği bizlere o verdi. Bizden bundan böyle başkanımızın yanında olacağımızı tüm kamuoyuna bildiriyoruz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” açıklamasında bulundu.

ŞAHİN: NE KADAR DESTEK OLSAK AZDIR!
Kendisine gösterilen ilgi ve sevgi karşısında duygulandığını belirten Başkan Zihni Şahin ise, “Samsunspor hepimizin. Samsunspor ortak sevdamız. Samsunspor’un başarısı demek bu kentin başarısı demek. Ne kadar destek olsak, ne kadar sahip çıksak azdır. Bundan böyle de takımımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.