Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Samsunspor, Ümraniyespor duvarını 2’nci yarıda aştı, farka koştu: 3 – 0 MUHTEŞEM GALİBİYET!

Yılport Samsunspor, TFF 1’inci Lig’deki ilk galibiyetini, Ümraniyespor’u 3-0 mağlup ederek aldı. Puanını 4’e yükselten Kırmızı-Beyazlılar, özellikle 2’nci yarıdaki muhteşem oyunlarıyla, şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu gösterdi

Samsunspor, Ümraniyespor duvarını 2’nci yarıda aştı, farka koştu: 3 – 0   MUHTEŞEM GALİBİYET!
REKLAM ALANI
21 Eylül 2020 23:13 | Son Güncellenme: 21 Eylül 2020 23:35

2’NCİ YARI BAMBAŞKA SAMSUNSPOR
TFF 1’inci Lig’in 2’nci haftasında oynan müsabakada Samsunspor, güçlü rakibi Ümraniyespor’u 3-0 mağlup ederek muhteşem bir galibiyete imza attı. 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan müsabakada Samsunspor, özellikle 2’nci yarıdaki muhteşem oyunu ile farklı skora ulaştı. Samsunspor’un gollerini 53’üncü dakikada Tomane, 80’inci dakikada penaltıdan Gökhan Alsan ve 90 artı 6’da Enes İlkin kaydetti.

KEVİN BOLİ VE ERHAN KARTAL
Kırmızı Beyazlılar’ın, 3-0’lık muhteşem skorla gelen galibiytin ardından “Şampiyonluk yarışında ben de varım” mesajı verdiği maçın en iyi isimleri olarak ise Kevin Boli ile Erhan Kartal öne çıktı. Boli ve Erhan, Samsunspor’un bu maçtaki adeta emniyet sübapları oldu. Rakip golcülere adeta nefes aldırmayan her 2 futbolcu da 90 dakika boyunca savunmada diri kalarak galibiyette büyük rol oynadı.

HAKEMLER: Yiğit Arslan, Hasan Hüseyin Tetik, Hüseyin Aylak

YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, – Erhan, Kevin Boli, Yalçın, Kerem Can, – Muhsin, Gökhan Alsan, Saviçevic,- Freddy Plumain, Burak Çalık, Tomane

ÜMRANİYESPOR: Göktuğ- Murat, Alim, Fernandes, Ercan,- Gökhan Süzen, Serkan, Yunus Emre, Denizhan, Kevin Mayı, Hüseyin,

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

Dakika 16: Samsunspor atağında Freddy, orta sahada üç kişiyi çalımlayarak pasıNI Burak Çalık’a aktardı. Burak Çalık’ın sıfırdan kaleye paralel gönderdiği top, Tomane ve Freddy’nin önünden geçti ve Samsunspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Dakika 43: Gelişen Samsunspor atağında topu önünde bulan Burak Çalık’ın ceza alanından şutunu kaleci Göktuğ ayaklarıyla uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARI:

Dakika 53(Gol): Burak Çalık, ceza alanında Kerem Can’ın önüne harika bir pas attı. Kerem Can’in ceza sahasına kestiği topu ise Tomane, usta işi bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-0

Dakika 57: Defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topta Burak Çalık kaleciyle karşı karşıya kaldı, üsten aşırma vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Dakika 80(Gol): Ümraniyespor kalecisi Göktuğ, Ahmethan’ı ceza alanında düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Gökhan Alsan kullandı ve kaleciyle topu ayrı köşelere gönderdi: 2-0

Dakika 90 + 5(Gol): Maçın 89’uncu dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Muhsin’in yerine giren Enes İslam, muhteşem bir gole imza attı. Bu dakikada, sağ kanattan Erhan’ın ortasında Enes İslam, muhteşem bir rövaşata ile topu ağlara gönderdi: 3-0

Karşılaşmayı Yılport Samsunspor, 3-0 kazanarak sezonun ilk 3 puanını almayı başardı ve ligde 4’e puana ulaştı.

TOMANE SAHNEDE: Samsunspor’un yeni transferlerinden Tomane, gol yollarında ne kadar etkin olacağını Ümraniyespor maçıyla ortaya koydu. Etkili oyununu 53’üncü dakikada attığı golle süsleyerek takımının ilk golünü atan Toman, oyunun son bölümünde yerini Ahmethan Köse’ye bıraktı.

BURAK ÇALIK, DİNAMO GİBİ: Sezonun ilk galibiyeti farklı bir skorla alan Samsunspor’da Burak Çalık da iyiler arasındaki yerini aldı. Golcü futbolcu topu ağlara gönderemese de ortaya koyduğu mücadele ile rakip defansı bir hayli yordu ve Tomane ile iyi bir ikili olacaklarının sinyalini verdi.

GÖKHAN’DAN USTA İŞİ PENALTI: Samsunspor orta sahasının dinamosu Gökhan Alsan, 78’inci dakikada kazanılan penaltı 80’inci dakikada usta işi bir vuruşla gole çevirmeyi başardı. Gökhan’ın 90 dakika boyunca takımın diri kalan isimlerinden olması dikkati çekti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.