Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

SAMSUNSPOR’A CEZA YAĞDI!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 1’inci Lig’in 25’inci haftasında oynanan Sakaryaspor – Samsunspor karşılaşmasında yaşanan olaylara ilişkin verilen cezaları açıkladı

SAMSUNSPOR’A  CEZA YAĞDI!
REKLAM ALANI
14 Mart 2023 17:43 | Son Güncellenme: 14 Mart 2023 17:49

Spor Toto 1 Lig’in 25. haftasında oynanan ve hem saha içi hem de tribünlerde çeşitli olaylların yaşandığı Sakaryaspor – Samsunspor karşılaşmasında PFDK’ya sevk edilen 2 takıma verilen cezalar belli oldu.

SAMSUNSPOR'A CEZA YAĞDI!

YUSUF’A 2, ZEKİ’YE 3 MAÇ CEZA
TFF’den yapılan açıklama şöyle:

“Samsunspor Kulübü’nün, 09.03.2023 tarihinde oynanan Sakaryaspor – Samsunspor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarının sebep olduğu saha olayları sebebiyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Samsunspor Kulübü sporcusu Yusuf Abdioğlu’nun, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü sebebiyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Samsunspor Kulübü sporcusu Zeki Yavru’nun, ihraç öncesi rakip takım taraftarlarına ve rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle FDT’nin 36/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Yılport Samsunspor Kulübü sporcusu Zeki Yavru’nun, ihraç sonrası rakip takım mensuplarına yönelik hakareti sebebiyle 2 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

SAMSUNSPOR'A CEZA YAĞDI! SAMSUNSPOR'A CEZA YAĞDI!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.